Ce se întâmplă în cel de-al treilea film din seria „Pup-o, mă!”. Cosmin Seleși, Alin Panc și Alexandru Pop joacă alături de Kristina Cepraga

Cosmin Seleși, Alin Panc și Alexandru Pop au îmbrăcat din nou hainele lui Bică, Tică și Horică și revin pe marile ecrane cu cea mai nouă comedie românească – ,,PUP-O, MĂ! Ouăle, franceza și ardelenii'.

Filmul cu umor ardelenesc va avea premiera în cinematografe pe 8 februarie și va porni într-un turneu de promovare care va ajunge în 10 orașe din țară. Fanii filmului, care au văzut deja primele două părți sau cei care vor să descopere în premieră povestea lui Tică, Bică și Horică, vor putea să îi întâlnească live, în cadrul evenimentelor, pe actorii din film.

,,PUP-O, MĂ!' este singura trilogie cinematografică românească realizată după anii 1990 ce s-a bucurat de un succes fantastic. Primele două filme, ,,PUP-O, MĂ!' 1 și 2 au strâns milioane de urmăritori în cinematografe, la TV și pe platformele de streaming, intrând rapid în categoria celor mai populare filme românești.

Despre comedia ,,PUP-O, MĂ!'

Tema centrală a filmelor ,,PUP-O, MĂ!' arată eforturile celor trei frați ciobani – Bică, Tică și Horică de a-și găsi fiecare câte o ,,mândră' cu care să se însoare. Dar nu oricum. O veche tradiție spunea că dacă o fată îți cade cu tronc, o duci la Ziua Lânii în comuna Răchițele din județul Cluj, o alergi și apoi o pupi. Legenda spune că veți ramane toata viata împreună, ducând un trai îmbelșugat și lipsit de griji.În ultima parte a trilogiei, PUP-O, MĂ! Ouăle, franceză și ardelenii', e prezentată ultima șansă a lui Tică de a-și găsi o mândră de Ziua Lânii. Lucrurile se complică atunci când în decor intră un preot străin, o franțuzoaică feministă care vrea să împiedice în orice fel Ziua Lânii și trei domnișoare a căror drumuri le poartă până la stână. ,,PUP-O, MĂ este o idee PAPA Pictures.

,,În ultimii ani și nu numai a existat o fascinație pentru ardeleni sau pentru viața în Ardeal. Mulți se întreabă, poate, care este de fapt farmecul ardelenesc? De ce stârnesc atât de mult interes? Și am vrut să redăm traiul lor autentic, de la sat, în cât mai multe nuanțe, caracteristica principală fiind umorul. PUP-O, MĂ! este prima serie de filme adevărată românească, este o trilogie transilvăneană!' – Alin Panc, producător și actor ,,PUP-O, MĂ!

Scene filmate în timpul festivalului UNTOLD

Scenele pline de umor sunt filmate în vara anului 2022, la o stână din satul Răchițele, din județul Cluj, într-un peisaj care redă în cel mai autentic mod experiența traiului ciobanilor de la munte. Însă surprizele nu se încheie aici. Doi dintre cei trei ciobani părăsesc liniștea stânii și află ce înseamnă distracția și energia festivalului UNTOLD.

Comedia ardelenească este regizată de Tudor Botezatu, iar scenariul este scris de Salex Iatma. Din distribuție fac parte actori de teatru sau film precum Cosmin Seleși, Alin Panc, Alexandru Pop, Kristina Cepraga Goodwin, Damian Victor Oancea, Sorin Misirianțu și Alice Peneacă, dar și influenceri precum Ioana Grama și Maria Georgiana Vacariu sau Ines Stana. În precedentele filme, au jucat și actori celebri precum Constantin Cotimanis,, Florin Busuioc, Cătălina Grama și Lora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete