Ce se întâmplă cu Radu Palaniță la un an după ce a câștigat „Românii au talent”. „Trec printr-o perioadă dificilă”

Ce se întâmplă cu Radu Palaniță la un an după ce a câștigat „Românii au talent”. „Trec printr-o perioadă dificilă”

Anul 2020 a însemnat pentru Radu Palaniță o reconfigurare a întregii sale vieți. Acesta, de profesie mecanic auto, a participat la emisiunea „Românii au talent' și a fascinat publicul cu vocea sa de excepție, reușind astfel să câștige primul loc și marele premiu în valoare de 120.000 de euro, potrivit revistei Viva.

Invitat în emisiunea de la Pro TV, moderată de Cătălin Măruță, câștigătorul sezonului zece a povestit despre drama prin care a trecut în luna februarie a anului curent când și-a pierdut tatăl, dar și despre schimbările ce au avut loc după finala emisiunii „Românii au talent'.

„Anul trecut eram mecanic auto, acum se împarte munca, în pandemie. Acum merg în paralel cu muzica, încerc să învăț ce pot, și cu mecanica. O mare parte din premiu a fost investită în casa mea, așa cum am zis. Cât s-a putut am băgat în muzică, să am o plecare.Dacă nu ai sculele necesare, nu poți practica meseria ta.

În urma mesajelor primite de la oameni, mi se zice Doctor de suflete. Mă bucur mult, oamenii mă apreciază și mă roagă să le cânt cu dedicație. Primesc sute de mesaje cum că alin suflete, mă bucură mult', a declarat el, potrivit sursei mai sus menționate.

„Trec printr-o perioadă dificilă, e un proces de acceptare. Pe 23 februarie mi-am pierdut tatăl, sunt în proces de acceptare. Nu se poate schimba nimic, nu suntem decidenți. Trebuie să mergem mai departe, oricum. Știu doar că tata era foarte mândru pentru că am ajuns la Românii au Talent și am și câștigat-o.

Încerc acum să am un service, îl deschid cu un prieten. Cât timp avem mâini și picioare, muncim. Așa trebuie. Câștigarea sezonului 10 e o amintire plăcută, încă primesc mesaje de la oameni. Sunt copleșitoare și le mulțumesc enorm oamenilor. Apreciez foarte mult', a mai povestit Radu Palaniță.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete