Cele mai spectaculoase piscine din lume

Dacă îți plănuiești vacanța de iarnă și adori plaja și soarele, trebuie să alegi Dubai. Trebuie să știi că pe lângă multitudinea de plaje și resorturi, Dubaiul te va surprinde cu o serie de piscine unice în lume. De la piscine record până la piscine 360 ​​de grade sau piscine cu o arhitectură uluitoare, totul este creat special pentru a te surprinde. Iată câteva piscine din Dubai ca să te convingi că ai ales cel mai bun itinerar.

Address Sky View infinity pool

Bucurați-vă de piscina infinită de 70 m lungime de pe Sky Deck, situată la o înălțime de 220 m pe podul dintre cele două turnuri Address Sky View. Relaxați-vă în timp ce admirați priveliștile uluitoare ale Burj Khalifa și centrului orașului Dubai.

Source: Dubai Tourism / Address Sky View pool

Aura Skypool

Suspendată la 200 de metri în aer, AURA SKYPOOL este una dintre cele mai așteptate destinații din regiune, oferind prima și cea mai înaltă piscină infinită de 360 ​​de grade din lume. Această extraordinară minune a lumii prezintă vederi uluitoare ale principalelor repere din Dubai, inclusiv Palm Jumeirah, Burj Al Arab, Burj Khalifa și Ain Dubai, alături de o piscină infinită vibrantă și o experiență de lounge. AURA duce oaspeții la etajul 50 al Turnului Palm, unde întâlnesc o adevărată “insulă” pe cer.

Source: Dubai Tourism / Aura Skypool

Al Maha

Amplasate printre Rezervația de Conservare a Deșertului Dubai pentru a oferi liniște, piscinele de la Al Maha oferă ocazia perfectă de a vă relaxa și de a observa gazelele și oryxul arab.

Source: Dubai Tourism / Al Maha

Azure Beach, Rixos Premium Dubai

Azure Beach aduce vibrații mediteraneene pe țărmurile Dubaiului. Piscina infinită oferă locul perfect pentru a vă relaxa și a vă bucura de împrejurimile uimitoare, inclusiv priveliștea perfectă asupra roții ferris Ain Dubai.

Source: Dubai Tourism / Azure Beach

SLS Sky-high infinity pools

Situat în centrul orașului Dubai, SLS Dubai Hotel and Residences are vedere la uimitorul cartier Downtown, cu vedere de 360 ​​de grade la Burj Khalifa și Dubai Creek. SLS Dubai este unul dintre cele mai înalte hoteluri și reședințe din regiune și are două piscine infinite înalte, ceea ce face ca piscinele să fie printre cele mai înalte nu doar din oraș, ci și din lume.

Source: Dubai Tourism / SLS Hotels Dubai

Bab Al Shams

Evadați în fermecătorul Bab Al Shams, poarta de acces către soare. Relaxați-vă în piscinele gemene infinite în timp ce admirați priveliștile uimitoare ale dunelor din deșert.

Source: Dubai Tourism / Bab Al Shams

Caesar’s Palace

Relaxați-vă într-o cabană privată de la piscina Neptune în timp ce vă bucurați de priveliștea Golfului Arabic și a roții Ain Dubai.

Source: Dubai Tourism / Caesars Palace

The St. Regis Dubai

The St. Regis Dubai, The Palm ocupă primele 19 etaje ale The Palm Tower – hotelul emblematic de 52 de etaje și 240 de metri al Nakheel și spațiu rezidențial din Palm Jumeirah. Hotelul St. Regis, The Palm Tower are două piscine infinite cu vedere la Palm Jumeirah.

Source: Dubai Tourism / The St. Regis Dubai

Drift Beach Club

Cu o atmosferă relaxată, Drift este o destinație privată pe malul mării, care are vedere la o plajă excelentă și oferă vederi panoramice ale Golfului Palm Island și Dubai Marina. Oaspeții sunt invitați să lenevească lângă piscina infinită în timp ce se bucură de soare.

Source: Dubai Tourism / Drift Beach Club

Five Beach

The Penthouse Dubai este un lounge pentru activități de zi și de seară pe acoperiș, destinat exclusiv adulților, oferind vederi spectaculoase. Dispunând de două piscine căptușite cu sticlă, locul este un paradis pentru a lua masa și a te relaxa.

Source: Dubai Tourism / Five Beach

Jumeirah Al Qasr

Pentru cei care caută o oază de calm fără copii, Celeste, noua piscină infinită de 22 de metri a lui Jumeirah Al Qasr, oferă intimitate și liniște pe fundalul uimitor al Golfului Persic, dar și o panoramă la o plajă privată.

Source: Dubai Tourism / Jumeirah Al Qasr

Intercontinental Dubai Festival City

Experimentați piscina infinită cu podea de sticlă, cu margine suspendată extinsă, care oferă vedere la Dubai Creek și la orizontul Dubaiului.

Source: Dubai Tourism / Intercontinental Dubai Festival City

Park Hyatt – the Lagoon

Amplasat pe malul Dubai Creek, Park Hyatt’s Lagoon oferă o piscină infinită maiestuoasă de 100 de metri, înconjurată de grădini tropicale luxuriante.

Source: Dubai Tourism / Park Hyatts Lagoon

Vezi şi Top 10 piscine din București în 2022!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro