Ce se întâmplă cu băiatul prezentatoarei Magda Vasiliu după ce a început tratamentul împotriva cancerului

 

Magda Vasiliu trăiește un coșmar de când a aflat că fiul ei, Vlad, a fost diagnosticat cu cancer. Încercând să-și trateze copilul, jurnalista s-a lovit de multe probleme din sistemul medical românesc. 

Recent, Magda Vasiliu a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, prin care a anunțat cum se mai simte băiatul ei, după ce a început tratamentul împotriva aceste boli grave. Mai mult decât, prezentatoarea a făcut și un apel către părinții care au copii bolnavi de cancer.

„Azi am început reevaluarea , după 4 cure de chimioterapie. Situaţia lui Vlad e mult mai bună, pentru că e tratat civilizat, cu dedicare şi responsabilitate, în condiţii mai mult decât civilizate. Dar, văd copii veniţi din România, făcuţi praf, trataţi aiurea, cu complicaţii grave… au fost teoretic trataţi conform protocoalelor oncologice europene… mă întreb atunci, de ce protocoalele dau rezultate aici, iar în România, nu… Îi rog pe toţi părinţii care au copii cu cancer să vorbească, să-mi scrie, iar eu le voi face publice poveştile.

Mulţi tac de frică, le e teamă să vorbească, că şi cum mai ai ceva de pierdut, când ai un copil bolnav de cancer… aştept să-mi scrie cei care au curaj să vorbească şi astfel să schimbe măcar într o oarecare măsură soarta unor copii,a unor copii bolnavi de cancer. E vorba de copii… asta trebuie să priceapă guvernanţii, medicii şi părinţii. Știu că sunt medici care refuză să accepte transferuri în străinătate, sunt medici care au target la nr de transplanturi, altfel nu primesc fonduri…. de ce tac părinţii? Poate îmi spune cineva, că eu nu am reuşit să găsesc răspunsul. Sau, cum spune Cosmin Stoian, probabil copiii sunt numere, cnp uri, care contabilizate, aduc fonduri unităţilor medicale…', a scris Magda Vasiliu, pe contul ei de Facebook.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Magda Vasiliu și băiețelul ei, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Dezastrul de la Cernobâl=Cancer de Tiroidă. Tu câți ani aveai atunci?

Testul de sânge care ar putea depista cancerul înainte ca simptomele să apară

După ce a scăpat de cancer, Edith Gonzalez se bucură de viață! Cum arată acum celebra actriță

Cum te ajută consumul de broccoli să lupți împotriva cancerului de piele

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete