Ce se întâmplă acum cu Anna Sorokin, supranumită ”regina escrocrocheriilor”, după ce a ieșit din închisoare. A apărut alături de o vedetă internațională

Anna Sorokin, o tânără din Germania care a pătruns în cele mai înalte cercuri din New York dându-se drept o moștenitoare bogată, a ispășit o pedeapsă de aproximativ patru ani de închisoare, după ce a fost acuzată că a escrocat hoteluri, bănci și companii din metropola americană. Viața ei a fost prezentată într-un serial de mare succes pe Netflix. Acum, ea e liberă.

În 2022, Sorokin a semnat un contract cu Bunim/Murray Productions pentru a juca într-un serial de televiziune reality despre viață ei după închisoare, scrie urban.ro.

De asemenea, lucrează la o carte despre perioada petrecută în închisoare și la un podcast. La sfârșitul lunii mai 2022, Sorokin s-a alăturat surorilor Paris Hilton și Nicky Rothschild într-un episod al podcastului lui Hilton, This is Paris.

S-a dat drept moștenitoare bogată și a înșelat bănci, hoteluri și companii

Timp de patru ani, sub numele de Anna Delvey, Sorokin a susținut în mod fals că este moștenitoarea unui milionar german și că avea la dispoziție un fond de încredere în valoare de peste 60 de milioane de dolari. În tot acest timp și-a angajat un avion privat, a participat la petreceri de elită și a trăit într-un hotel luxos din New York. Dar în ciuda vieții de lux pe care a dus-o, tânăra nu avea niciun cent pe numele ei, iar tatăl său nu este decât un șofer de camion din Germania, scrie Libertatea.

Ea a fost condamnată la patru ani de închisoare, după ce a fost acuzată că a escrocat hoteluri, bănci și companii. Instanța a decis și ca tânăra să returneze aproximativ 199.000 de dolari și să plătească o amendă de 24.000 de dolari.

Netflix a cumpărat dreptul de adaptare a poveștii sale într-un serial care a avut mare succes.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete