Ce salariu au investitorii de la „Imperiul Leilor”. Cristina Bâtlan a dezvăluit: „Am filmat două luni!”

Cristina Bâtlan a fost invitată în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube. Acolo ea a dezvăluit ce salariu are ea, dar și colegii ei ca investitori în emisiunea „Imperiul leilor', de la Pro TV.

Imperiul Leilor este show-ul de televiziune care le oferă antreprenorilor o șanșă unică în viață: să-și vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de business din România. În cele două sezoane difuzate deja, viața a zeci de antreprenori a fost schimbată, iar milioane români au fost inspirați să descopere lumea fascinantă a business-ului. Cinci investitori de top fac parte din sezonul cu numărul 3. Este vorba despre: Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu.

Cea care a dezvăluit salariul pe care îl primesc de la Pro TV a fost Cristina Bâtlan. În podcastul „Acasă la Măruță' a dezvăluit că doar investește.

Cătălin Măruță: „Voi luați salariu acolo la „Imperiul Leilor'?'

Cristina Bâtlan: „Doamne ferește! Dăm toți banii și toată munca. Am filmat două luni!'

Cătălin Măruță: „Deci voi nu primiți bani? Nu aveți salariu?'

Cristina Bâtlan: „Nu! Cum să… Cine să ne plătească?'

Cătălin Măruță: „Adică te duci la serviciu la PRO TV și nu vă dau bani?'

Cristina Bâtlan: „Nu! E mai rău. Suntem negri pe plantație, așa spune Enayati. «Suntem sclavi aici, toată lumea ne abuzează. Suntem sclavi! Stăm de dimineața până seara».'

Cătălin Măruță: „Deci voi stați de dimineața până seara, faceți audiență la PRO TV și nici nu vă plătesc?!'

Cristina Bâtlan: „Nu… Și dăm și bani din buzunar, pentru că noi investim propriii noștri bani, adică nu ne dă nimeni niciun ban.'

Cătălin Măruță: „Cât ai investit până acum la „Imperiul Leilor'?'

Cristina Bâtlan: „Păi… Așa dacă toate afacerile vor fi bune… două milioane și ceva de euro.'

Cariera Cristinei Bâtlan

Cristina Bâtlan a fondat în urmă cu mai bine de două decenii compania Musette – cel mai important brand românesc de încălțăminte. Puternică și determinată, Cristina Bâtlan a intrat în lumea afacerilor la 19 ani, iar în prezent conduce două fabrici, zeci de magazine în țară și străinătate și o echipă de peste 500 de persoane. Pantofii și gențile Musette se găsesc acum în toate colțurile lumii, din Statele Unite ale Americii, Liban, Mongolia, până-n Franța, Austria, Ungaria sau Israel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete