Horia Brenciu: „Andreea, primăvara mea”. Cine este Andreea?

Horia Brenciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi. În același timp, este și mândrul tată a patru copii, despre care povestește des și pe rețelele de socializare.

Despre viața profesională a lui Horia Brenciu se știu multe lucruri. Este unul dintre cei mai talentați artiști din România, iar spectacolele sale, alături de Orchestra HB, sunt adevărate show-uri. În plan personal, artistul este un soț și un tată dedicat. S-a căsătorit cu producătoarea TV Alice Dumitrescu, alături de care are 4 copii: cele două fete mai mari, din relațiile anterioare ale soției, pe Mina, fiica biologică a cuplului, și Toma, băiețelul pe care cei doi au decis să-l înfieze.

Artistul a declarat, citat de www.verdict.ro, „Eu cred că destinul nostru se și creează. Cred eu că destinul meu a fost ca la 46 de ani să mă bucur de această familie: cele trei fete ale mele și băiatul meu, alături de soția mea. Mai cred că viitorul este deschis oricăror întâmplări. Oricând un copil, fată sau băiat, ar fi binevenit în familia mea'.

Fiecare dintre cei patru copii sunt apropiați de artist, însă cu Andreea, „primăvara mea', Horia Brenciu are o relație specială și prin prisma profesiei. Cei doi lucrează împreună în realizarea episoadelor din podcastul „Lucruri simple'. Deseori, aceasta intervine din fundal sau apare în cadru, ajutându-l pe Horia Brenciu cu diferite elemente de „scenografie'.

Horia Brenciu, un tată mândru

Andreea Totir este fiica cea mare a familiei, are 30 de ani și, conform „Libertatea pentru femei', a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale din București. Despre Andreea, Horia Brenciu a mai povestit în mediul online: „Andreea, fii-mea cea mare, e tot ce-și dorește un tată. Creață, frumoasă și devreme acasă'.

Toma si MinaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Foto: Instagram

Citește și: Cătălin Botezatu explică de ce își face pedichiura cu ojă neagră

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete