Ce salarii au actorii de la Hollywood? Uite ce sume de bani au intrat în conturile acestora

ce salarii au actorii de la Hollywood

Ce salarii au actorii de la Hollywood? Este întrebarea pe care fiecare dintre noi ne-am pus-o cel puțin o dată în viață. Îi admirăm jucând în filme de succes, intrând în pielea unor personaje fascinante, iar pentru munca lor, actorii sunt răsplătiți cu sume de bani generoase. 

Industria filmului nu traversează o perioadă de vârf, dar cu toate acestea, în contul celor mai cunoscuți actori au intrat sume importante de bani în ultima perioadă și asta datorită colaborării cu Netflix. Printre actorii care au semnat contracte avantajoase se numără Ryan Reynolds, Michael Bay sau Denzel Washington. 

Ce salarii au actorii de la Hollywood?

Actorii de la Hollywood și-au rotunjit conturile după ce au acceptat să joace în filmele momentului. Ryan Reynolds a primit 27 de milioane de dolari pentru a juca în filmul “Six Underground”, Denzel Washington a fost plătit cu 30 de milioane de dolari pentru un film de acțiune, iar Will Smith va încasa 35 milioane de dolari de la Netflix, pentru rolul de polițist din “Bright 2”, potrivit variety.com. Cu toate că salariile oferite de Netflix sunt cu mult peste cele oferte de studiourile de film obișnuite, actorii care acceptă ofertele sunt obligați să nu dezvăluie sumele pe care urmează să le primească.

Dacă în trecut câștiga sume de bani fabuloase, producătorii i-au oferit acum lui Tom Cruise între 12 și 14 milioane de dolari pentru a relua rolul său celebru din “Top Gun”. Nici Leonardo DiCaprio și Brad Pitt nu se pot lăuda cu un onorariu foarte mare, cei doi primind jumătate din suma pe care o cer de obicei pentru a juca într-o producție cinematografică. Cei doi actori au primit 10 milioane de dolari pentru rolurile din “Once Upon a Time in Hollywood”.

Dwayne Johnson și Robert Downey Jr. vor primi câte 20 de milioane de dolari pentru filmele în care joacă și care urmează să fie lansate în perioada următoare.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințesa Charlotte este o adevărată domnișoară la doar 4 ani. Cu cine seamănă fiica ducilor de Cambridge?

DOSAR SPECIAL: Iubiri celebre de altădată. MIHAI EMINESCU ȘI VERONICA MICLE

Ce simbolizează colierul pe care Andreea Răducan îl poartă tot timpul la gât?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete