Ce s-a întâmplat între Ilinca Vandici și Gabriela Cristea în urmă cu ani de zile. Ar fi fost vorba despre salariu: „Poți evolua în viață”

Ilinca Vandici a fost invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată de la 22:30, la Kanal D. Acolo, ea a vorbit despre o presupusă rivalitate cu Gabriela Cristea.

A intrat în televiziune în urmă cu 17 ani, fiind în prezent considerată una dintre cele mai de succes prezentatoare TV din România. Numele său a ajuns să fie sinonim și cu „Bravo, ai stil!', reality show-ul fenoment despre stil şi atitudine, care a generat o adevarată emulaţie a bunului gust manifestat atât în combinaţii stilistice vestimentare, cât şi în stilul de viaţă al milioane de oameni.

Ilinca Vandici și-a construit pas cu pas o carieră solidă în lumea televiziunii, a cochetat și cu actoria și este extrem de activă în mediul online, unde se află în permanentă legătură cu o comunitate uriașă de fani. Vedeta are o familie superbă, este căsătorită cu omul de afaceri Andrei Neacșu, și au împreună un băiețel, Zian.

Ilinca Vandici, invitată la '40 de întrebări cu Denise Rifai', a dezmințit zvonurile despre invidia pe care ea i-ar fi purtat-o Gabrielei Cristea, la vreme când cea din urmă încă făcea parte din trustul Kanal D, pentru că ar fi avut un salariu mai mare decât ea cu 1000 de euro, scrie kanald.ro.

Denise Rifai a întrebat-o pe vedeta Kanal D dacă onorariul unei vedete este măsura valorii sale.

ilinca-vandici-despre-salariu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„În niciun caz, în niciun caz. Cred așa, ca să poți evolua în viață, ca să ajungi să fii remunerat la adevărata ta valoare, trebuie să muncești mult, foarte mult. Probabil că dacă stăm să luăm lucrurile psihanalitic, dacă vrei, nu poți niciodată că cuantifici valoarea în ceva material, este absolut imposibil. A, da, că în urma muncii tale ești plătită, normal, se întâmplă asta pentru oricine…Asta nu înseamnă că aceea e valoarea lui ca om, asta nu înseamnă că aceea este valoarea lui profesională, asta înseamnă că doar acela este locul de muncă pe care îl are omul în momentul respectiv, înseamnă că atâta poate în momentul respectiv, dar nu înseamnă niciodată că se va opri sau că nu poate să-și dorească mai mult.

Eu nu știu de unde povestea asta cu Gabriela Cristea, sunt șocată, surprinsă și uimită. Nu a existat asta niciodată. De unde să știu eu ce salariu ai tu, de exemplu. Mi se par niște lucruri atât de sensibile, care țin de bun-simț, nu aș putea să întreb asta niciodată pe cineva. Nu e treaba mea. E treaba mea ce fac eu, cât câștig eu', a declarat vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete