Un nou scandal la Survivor România: „Este un milog care…”

Un nou scandal la Survivor România: „Este un milog care…”

Imediat după o nouă eliminare care a avut loc pe 13 iunie, fanii emisiunii Survivor România au ripostat pe rețelele de socializare, aducând acuzații grave producătorilor emisiunii.

Cei care urmăresc Survivor România și-au creat anumite antipatii și simpatii pentru concurenții care se luptă să câștige marele premiu, dar și titlul de Survivor (trad. Supraviețuitorul) din jungla dominicană .

În ediția de duminică a avut loc o nouă eliminare, iar de data aceasta a plecat Raluca Dumitru de la Faimoși. Telespectatorii au creat o dispută pe rețelele de socializare, mai ales când au văzut cine a fost votat ca fiind favorit al publicului la echipa Războinicilor.

Albert a ieșit din nou preferatul românilor, deși nu mai aduce puncte și nu mai intră de foarte mult timp pe traseu. Pe grupul de Facebook al emisiunii, fanii Survivor au adus acuzații grave producătorilor acesteia.

„Albert nu merită să fie pe primul loc. Nu are calități sportive. Este un milog care cerșește voturi. Rușine; Nu are rost să vă certați. Oricum producția trage sforile și o să fim uimiți de câștigător ca la fiecare finală. Din păcate', sunt comentariile fanilor de pe rețelele de socializare.

Următoarea favorită a publicului de la echipa Războinicilor a fost Maria Chițu, iar fanii faimoșilor au preferat-o pe Elena Marin. Survivor România se apropie ușor, ușor de marele final, iar în competiție au mai rămas Maria Chițu, Marius Crăciun, Andrei Dascălu, Albert Oprea, Zanni, Sebi Chitoșcă, Ștefan și Elena Marin.

Raluca Dumitru a fost propusă spre eliminare de Elena Marin, mai ales că în ultima perioadă cele două și-au adresat vorbe grele. Preferata publicului de săptămâna asta a avut de-a lungul timpului conflicte și cu Zanni și mai nou Ștefan i-a reproșat acesteia că se victimizează extrem de mult.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete