Mihaela Borcea, acuzată că i-a distrus căsnicia actualului iubit!

Mihaela Borcea, acuzată că i-a distrus căsnicia actualului iubit!

Încâlcite sunt căile amorului, iar cuplul sau… fostul cuplu Borcea pare să fie centrul încâlcerii.

Nu era suficient ca fostul acționar de la Dinamo, Cristi Borcea, să fie acuzat că strică mariaje, acum a venit rândul fostei sale soții, Mihaela, să fie în centrul unui astfel de scandal.

Mai exact vorbim despre fosta soție a actualului ei iubit, Sorin Rap, care nu o dată a acuzat-o public pe Mihaela Borcea că i-a distrus mariajul.

„Este de necrezut. Am avut o relaţie de şase ani. Am fost alături de el tot timpul. Acum, m-a părăsit într-un mod laş, după ce l-am ţinut atâţia ani. Nu a muncit deloc în ultimii ani şi a trăit pe spatele meu', povestea, în 2016, Angela pentru adevarul.ro. Femeia susţine că relaţia dintre iubitul său şi Mihaela Borcea a început în toamna anului 2015 și că în tot acest timp a încercat să-și salveze relația. „Am vorbit cu Mihaela, dar degeaba. L-a mutat în casa ei, acolo unde a trăit cu Cristian Borcea şi îl duce în concedii scumpe. Din 20 decembrie și până în 11 ianuarie, au petrecut împreună Sărbătorile la Poiana Brașov', completa furioasă femeia la vremea respectivă.

Tot atunci, fosta soție a lui Borcea nega că ar fi avut vreo relație amoroasă cu Sorin Rap, susținând că acesta îi este șofer. „Omul este șoferul meu. Nu am nici o relație de alt tip cu el, doar una strict profesională. Mi-a fost prezentat de cineva și l-am ajutat pentru că știam care este situația lui. Am mai mulți șoferi. Problema este că sunt o femeie cunoscută și se fac mereu speculații pe seama mea. De cinci ani sunt un om liber și nu e cazul să fiu implicată în asemenea scandal. Îmi văd de copii, de sănătatea mea. Zilnic îmi fac perfuzii, iar sâmbătă am revenit în țară după un tratament de o săptămână la o clinică în Viena. N-am timp de prostii', spunea atunci femeia de afaceri.

Iată că timpul a trecut și ceea ce era negat atunci, a devenit un motiv de bravură pe social media. În noaptea dintre ani, Mihaela Borcea și Sorin Rap au postat pe pagina de Facebook o fotografie în care se vede clar că-s mai mult decât angajat și angajator. Mai mult decât atât, încă din 2017 există fotografii publice cu cei doi, ipostaze care demonstrează că relația lor este cât se poate de serioasă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete