Ce relație are Dana Rogoz cu băiatul ei: „I-am taxat orice greșeală, orice abatere… sunt groaznică”

Dana Rogoz, care e actriță, e căsătorită cu Radu Dragomir cu care are o relație de 18 ani de zile. Împreună, cei doi au doi copii, e vorba de Vlad, băiatul lor de aproape 9 ani, și de Lia, mezina familiei. De data aceasta, pe Instagram, vedeta a făcut dezvăluiri despre fiul ei.

Spune că are o relație foarte bună cu el, îl iubește mult, dar regretă că recent a fost forte exigentă cu el. Ea a explicat situația.

„Offf…. simt că se încheie o săptămâna în care am greșit în relație cu el. Am fost o mama exigență, i-am făcut observațîi întruna, i-am taxat orice greșeală, orice abatere… sunt groaznică. Mă simt groaznic în seară asta, mai ales acum, când îl privesc cu doarme. Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău, că simt că am exagerat, că trebuie să știe cât de mândră sunt de el și cât de mult îl iubesc', a scris Dana Rogoz.

„Poate că toată răbdarea mea se consumă acum cu Lia, care știu că are alte nevoi. Iar de la el pare că am doar așteptări! Offf… ce greșit! Evident că ii spun că toată morală asta e pentru binele lui, dar de ce nu reușesc să fac lucrurile mai calculat, mai cu atenție… Să îmi amintesc că pentru fiecare ceartă pentru ceva, e nevoie de mai multă validare pentru altceva. Offf…. Totul trebuie să învăț odată cu el', a mai dezvăluit ea pe Instagram.

Vlad e băiatul Danei RogozSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Ce a pățit recent actrița cu fetița ei

Dana Rogoz a povestit într-o nouă postare pe rețelele de socializare cum a încercat să o atragă pe Lia, fetița ei de doar doi ani și jumătate, să petreacă timp și cu ea, să doarmă cu ea. Micuța îl preferă pe Radu, pe tatăl ei, de fiecare dată, iar actrița nu știe cum să procedeze pentru a avea unele momente mamă-fiică.

„Va povesteam zilele trecute că Lia trece printr-o etapă în care îl preferă pe Radu, mai ales când vine ora de culcare. Așa cum spuneați mulți dintre voi la comentarii, cred că deja simte o presiune din partea mea, căci mi-o doresc prea tare! În plus, weekendul trecut, s-a întâmplat că eu să îi cer lui Radu să iasă cu Lia la plimbare, că să pot rămâne cu Vlad la teme, în linisite. Și când l-a auzit pe Radu cerându-i Hai, Lia, cu mine!', ea brusc s-a împotrivit: Nu, vreau să rămân cu mama!'. Și ce îmi zic eu: Asta e! Bingo! Evrika! Am găsit! Ideea e să ajungă să o ceară și Radu, iar eu să nu mă mai arăt așa de dornică de a face doar eu lucruri cu ea (a se citi disperată' în loc de dornică').

Buuun, deci trecem la etapă următoare: Psihologia Inversă. Jbeang! Și uite-mă punând la cale cu Radu un plan, că înainte de culcare el să o ceară (deși în mod normal nu e nevoie), dar să îi ceară oricum să meargă cu el la culcare, iar eu să îi zic că în seară asta dormi cu tată, da? Nu dormi cu mama!'. Zis și făcut’, a povestit actrița pe Facebook.

Tactica nu i-a reușit însă, Lia nu a a vrut să doarmă cu mama ei, tot cu tatăl ei a mers la somn. „Vine ora de culcare. Lia, în seară asta dormi cu TATĂ!' îi zic eu apăsat. Daaaa! Cu tată!' îmi răspunde ea fericită. Deci eu nu pot să dorm cu ține, eu dorm cu Yoyu. Tu dormi cu tată.' subliniez eu (deși îmi era greu să mă prefac că nu aș vrea să vină cu mine la culcare). Da. Da. Cu tată, da' îmi spune ea atât de ușurată, eliberată, fericită că a scăpat de negocierile alea lungi cu noi.

De obicei, săracă, noi îi zicem Hai cu mama', ea trebuie să insiste Hai cu tată' și tot așa. Dar de dată această, ÎN SFÂRȘIT, am înțeles și am scutit-o de tot efortul asta de convingere. A ieșit pur și simplu satisfăcută cu Radu de mâna, zicandu-ne mie și lui Vlad noapte bună'. Așadar, tactică psiholigia inversă' a fost …..un eșec!’, a încheiat actrița.

În prezent, actrița a rezolvat situația, micuța o cere și pe mama ei la culcare, după ce au petrecut un weekend doar mamă-fiică.

Dana Rogoz (37 de ani) și-a găsit liniștea în brațele regizorului Radu Dragomir, care îi este alături de mai bine de 18 ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul „La bloc', pe când ea avea doar 19 ani, iar el 36. Deși există o diferență de 19 ani, ei formează unul dintre cele mai frumoase și longevive din showbiz-ul românesc. Dragostea dintre ei a fost atât de puternică, încât a învins toate obstacolele și controversele legate de relația lor.

„Între noi este o diferenţă de 19 ani, dar este o diferenţă doar pe hârtie, sincer. Contează vârsta pe care o ai aici şi aici.(…) Ceea ce mă bucură cel mai mult este că în continuare Radu îmi este şi cel mai bun prieten. Ne cunoaştem atât de bine, încât discuţiile noastre pentru cei din jur par de cele mai multe ori eliptice şi fără sens. Când mă gandesc la el, parca mă gândesc la mine, şi invers. Îl simt, iar el mă simte. Îl iubesc, iar el mă iubeşte.”, mărturisea actriţa.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete