Ce proiect bănos a refuzat Dan Negru: „Succesul în viață îl câștigi urcând pe scări”

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de televiziune din România. Acesta apare pe micile ecrane de mai bine de două decenii.

Fostul prezentator de la Antena 1 a câștigat suficient din televiziune, cât să își permită un trai decent și fără griji. Cu toate acestea, vedetei i s-a propus un proiect bănos, însă a refuzat explicându-și motivul pe rețelele de socializare.

„În toată țara, pe toate zidurile și pe toate ecranele e promovat îndemnul la noroc. Mi-au propus și mie să apar pe panouri publicitare și să promovez jocurile de noroc. Am refuzat!
Degeaba proiectul „România Educată” dacă pe străzi e promovat norocul. Succesul in viață îl câștigi urcând pe scări si nu cu liftul norocului.
Asta trebuie să explice România educată🤪
Din 2021, Moldova a interzis orice fel de publicitate la jocuri de noroc, cazinouri sau pariuri sportive.
În Anglia vedetele din showbiz nu au voie să promoveze jocurile de noroc. În Germania e interzisă publicitatea pariurilor sportive înaintea sau în timpul meciurilor.
La noi totul e vândut norocului!
Nu există nicio statistică oficială care să spună câți dependenți are România pentru că sunt interese mari să nu se afle asta.
În locul afișelor uriașe care îndeamnă la săracia norocului aș pune vorba lui Caragiale :
“Norocul e prea puțin și lumea e prea multă”'
, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Vedeta de televiziune mai are și alte activițăți în afară de emisiunile pe care le prezintă. Dan Negru este profesor de jurnalism la Universitatea din Timișoara. Potrivit Impact.ro, acesta a vorbit despre banii pe care îi câștigă lucrând cu studenții.

„Adresarea de «Domnule profesor» mă încurcă cel mai mult, dar înțeleg că ăsta e respectul care trebuie acordat mediului universitar și celor care predau acolo cu normă întreagă.

Sper că mă percep ca pe unul de-ai lor, pentru că dincolo de teorie încercăm să construim și exerciții practice. Dar ca să ajungi la practică, e obligatoriu să treci prin teorie. Merită, oricât s-ar câștiga, pentru că nimeni nu-ți dă energie mai multă decât o sală de studenți cu care poți să dialoghezi. E cel mai bun tratament antiîmbătrânire. L-am descoperit târziu, dar mă bucur că într-un final am descoperit rețeta anti-age!”, a dezvăluit Dan Negru, pentru sursa citată anterior.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete