Ce pretenții are Adi Sînă în dormitor. Anca Serea a spus cât e de exigent: „Altfel, el nu poate să doarmă”

Anca Serea și Adi Sînă sunt căsătoriți din 2015. În 3 case diferite s-au tot mutat până acum din cauza spațiului, însă recent au găsit-o pe cea potrivită. Cel care a fost exigent în ceea ce privește dormitorul matrimonial e… Adi Sînă.

Chiar Anca Serea a explicat pretențiile soțului ei. „Adi doarme doar pe partea dreaptă a patului, iar eu pe partea stângă! Are ritualul lui. Lenjeria la el trebuie să fie la linie, apretată toată, nici o cută, nimic șifonat! Altfel, el nu poate să doarmă!', a declarat Anca Serea pentru Click.ro.

„La fel draperiile de la ferestre, trase toate la linie, ca nu care cumva să intre o rază de lumină dimineața că, gata, i-ai stricat somnul și ziua. E adevărat că se mai întâmplă uneori să mai dormim cu doi copii între noi, dar lui nu-i place asta! E disciplinat din cale afară!', a adăugat fosta prezentatoare de televiziune.

Anca Serea și Adi Sînă au șase copiiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

S-au mutat din nou

Anca Serea și Adi Sînă au făcut și fac mari efoturi pentru familia lor. Din nevoia de spațiu, de confort, aceștia s-au mutat din nou într-o vilă nouă. Într-un interviu pentru spynews.ro, vedeta a dezvăluit că e în sfârșit mulțumită.

„Am trecut, într-adevăr, prin mai multe experiențe în ceea ce privește schimbatul locuinței și am început de la un apartament. (…) Familia a devenit numeroasă și a trebuit să schimbăm vreo trei case până acum.

Recent, ne-am mutat într-o locuință nouă, de care suntem foarte mulțumiți și foarte fericiți, cred că este căminul pe care l-am visat. Ce-i drept, am învățat de-a lungul timpului să nu mă leg neapărat de un obiect sau de o idee, pentru că e foarte important să fim fericiți dincolo de locul în care stăm’, a mărturisit Anca Serea, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Vedeta nu a vrut să dezvăluit în interviu câți bani a costat noua casă, ea a precizat însă că a făcut un efort financiar. „Iată că planetele s-au aliniat și ne-am găsit, în primul rând, o locuință care să ne satisfacă nevoile legate de confort, siguranța copiilor (…) Am făcut foarte mari eforturi pentru a ne permite această locuință. (…) Suntem în plin proces de amenajare. (…) Nu îmi place să dau sume, că nu e politicos, dar destul de mult’, a adăugat soția lui Adi Sînă.

În prezent, Anca Serea și Adi Sînă locuiesc alături de cinci din cei șase copii ai lor, băiatul cel mare e la studii în străinătate.

HOROSCOPUL IERNII: ce aduce solstițiul de iarnă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete