Ce poți face pentru ca rujul să nu mai ajungă pe dinți?

Ce poți face pentru ca rujul să nu mai ajungă pe dinți

De câte ori nu ți s-a întâmplat să te dai cu ruj și după ce toată ziua ai afișat un zâmbet larg, mândră de culoarea în tendințe a rujului tău, să îți dai seama că acesta nu a rezistat doar pe buze, ci și pe dantura ta? Multe femei au zilnic această problemă, dar apelând la un truc banal poți împiedica rujul să ajungă pe dinții tăi.

Ce poți face pentru ca rujul să nu mai ajungă pe dinți?

Femeilor li se întâmplă de multe ori ca fie din neatenție, fie pentru că au aplicat mult prea mult produs, rujul să ajungă accidental pe dinți. Acest lucru le face pe doamne să se rușineze, mai ales atunci când li atrage atenția din exterior că rujul este vizibil și în zona danturii.

Pentru a se asigura că acest lucru nu se mai întâmplă este suficient ca femeile să facă un lucru cât se poate de simplu, imediat după ce au aplicat rujul. Mai exact, excesul de produs poate fi eliminat doar ținând un șervețel între buze sau în absența acestuia, degetul arătător. Rujul care a ajuns în interiorul buzelor va fi șters imediat apelând la acest truc, ceea ce înseamnă că nu va mai exista riscul ca acesta să ajungă pe dinți.

Nici măcar nu este nevoie de oglindă pentru a face acest lucru. În doar câteva secunde te poți asigura că aspectul tău este unul impecabil și că nu vei fi pusă într-o situație jenantă din cauza rujului care s-a încăpățânat să ajungă pe dinți.

Foto: 123rf.com

Citește și:

O vloggeriță din China a revoluționat arta machiajului. Iată ce-a reușit să facă

Piatra de alaun, beneficii și proprietăți. Efectele miraculoase pe care le are asupra pielii și părului

De ce să te speli pe cap cu apă minerală? Un truc ieftin care face minuni pentru părul tău

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete