O vloggeriță din China a revoluționat arta machiajului. Iată ce-a reușit să facă

O vloggeriță din China a revoluționat arta machiajului. Yuya Mika, devenită prin prisma activității pe care o face pe vlogul personal, o adevărată expertă în machiaj și-a transformat aptitudinile într-o operă de artă reală. Chinezoaica, în vârstă de 27 de ani, se machiază folosind o tehnică atât de precisă, încât își poate transforma fizionomia într-un fel de-a dreptul uimitor. Ea se poate transfigura, cu ajutorul machiajului în chipuri din tablouri celebre precum faimoasa Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci, sau Fata cu cercel din perlă al lui Vermeer. 

În timpul procesului de transformare, Yuya Mika fotografiază fiecare etapă a make-up-ului, astfel încât privitorii văd pas cu pas tehnica folosită. O mare parte din succesul ei se datorează, spun experții, unei abilități extraordinare de a folosi mai multe nuanțe de fond de ten, concealer și contouring.

Pentru a deveni Mona Lisa, chinezoiaca și-a pus gene false speciale, a creat un efect optic la tâmple nas și pomeți, apoi a imitat umbrele din tablou. S-a îmbrăcat cu bluză asemănătoare vestimentației din celebra pictură, iar rezultatul a fost uimitor. Seria de fotografii a făcut înconjurul lumii stârnind curiozitatea marilor make-up artiști internaționali.

La final, vloggerița a făcut o declarație interesantă: “După ce o să vă vedeți propria față ca o coală albă, abia atunci puteți construi, desena sau crea pe ea…”

foto: Hepta

Citește și:

Cel mai bun tratament natural împotriva ridurilor și petelor pigmentare. Acționează rapid și întinerește pielea

Piatra de alaun, beneficii și proprietăți. Efectele miraculoase pe care le are asupra pielii și părului


De ce să te speli pe cap cu apă minerală? Un truc ieftin care face minuni pentru părul tău

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete