Ce pensie are Ilie Năstase la 75 de ani. Averea a strâns-o din afaceri: „Eu mă simt bine, sănătos”

Ilie Năstase e unul dintre marii jucători de tenis ai României. Ajuns la vârsta de 75 de ani, acesta se împarte între viața personală și cea personală. Are câteva afaceri, așa că nu se plânge de veniturile sale. Cu toate acestea, el a spus ce pensie mică primește de la stat lunar.

În cadrul unui interviu pentru emisiunea „Teo Show', Ilie Năstase a mărturisit ce pensie de militar are. Suma nu este deloc una mare. Fostul tenismen a primit gradul de general în Armata Română pentru rezultatele deosebite din sport. El a fost general-maior în rezervă, însă averea a strâns-o cu ajutorul afacerilor personale, scrie Libertatea.

„I-am făcut cadou o vacanță în Dubai, fără mine, cu prietenele. Sper când se întoarce să se întoarcă singură, nu cu un șeic mai bogat. (…) Pensia mea de militar e 1440 de lei. Eu mă simt bine, sănătos, ce naiba, restul am. Să nu mă mai supere cum m-a supărat anul trecut (n.r. – dorință legată de Ioana pentru noul an)', a povestit Ilie Năstase, relatează Spynews.ro.

pensie-ilie-nastase-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ilie Năstase a fost infectat cu COVID-19

La sfârșitul lunii noiembrie, Ilie Năstase a fost internat în spital, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Acesta și-a revenit acum, a fost externat și a dezvăluit cum se simte. Pe 2 decembrie, Ilie Năstase a fost externat din spital. Analizele i-au ieșit bine, iar plămânii nu i-au fost afectați de virus. Ilie Năstase susține că nu a rămas cu probleme după ce s-a îmbolnăvit, pentru că nu a fost intubat pe termen mediu sau lung.

„Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă’, a declarat Ilie Năstase pentru impact.ro.

„Da, am avut o anume medicamentație și ea a avut rezultate. Atunci, pe durata internării, nu acum, când am revenit acasă! Dar nu am avut febră, nici acum, nici atunci, ci doar o tuse care m-a chinuit pentru o vreme. Și chiar dacă s-a dovedit că vaccinul nu m-a ferit complet de boală, fără el probabil că aș fi avut mai mult de tras. Și unii medici mi-au spus că dacă nu eram vaccinat, era foarte posibil să fi făcut o formă mai gravă. Eu am preferat să mă vaccinez cu Johnson&Johnson’, a mai declarat fostul jucător de tenis.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete