Alexandra Dinu, un nou rol important. Uite alături de ce actori va juca românca

Alexandra Dinu a reușit să își construiască o carieră de succes în lumea cinematografiei, aceasta făcându-se remarcată la Hollywood. Frumoasa actriță a primit un alt rol important, având ocazia să joace alături de actori importanți. 

Alexandra Dinu, un nou rol important. Uite alături de ce actori va juca românca

După ce a jucat în filmul “Bullet Head. Capcană mortală” alături de Adrien Brody, John Malkovich și Antonio Banderas și în “211” alături de Nicolas Cage, Alexandra Dinu a primit o nouă provocare. Talentata actriță va mai adăuga încă un rol important în portofoliul ei actoricesc, de această dată jucând alături de Pierce Brosnan și Dave Bautista în filmul Final Score'. În noua producție cinematografică, care astăzi are premiera în Marea Britanie, Alexandra Dinu va interpreta un rol negativ. Pentru a intra cât mai bine în pielea presonajului pe care îl interpretează în filmul “Final Score”, Alexandra Dinu a fost nevoită să își schimbe look-ul în mod radical.

“Personajul meu din acest film este total diferit de tot ceea ce am jucat până acum. Este atât de departe de mine! Face parte dintr-o grupare criminală, este o mercenară, intensă, crudă și violentă. A fost necesară o pregătire fizica intensă. Am învățat tehnici de luptă, Krav Maga, o disciplină pusă la punct de serviciile secrete israeliene, iar instructorul cu care m-am antrenat timp de două luni a făcut parte din forțele speciale ale armatei. Am filmat o lună la Londra, iar filmările în sine au fost foarte solicitante fizic și psihic. S-au desfășurat în cea mai mare parte, pe timpul nopții. Aproape toate scenele au fost de acțiune și au necesitat concentrare maximă.”, a spus Alexandra Dinu, potrivit unui comunicat de presă.

Filmul “Final Score” este regizat de Scott Mann, după un scenariul gândit de David T. Lynch și Jonathan Frank. Filmul va avea premiera curând și în Statele Unite, dar și în România.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alexandra Dinu.

Foto: pr

Citește și:

Cum arată Jacqueline Bisset la aproape 74 de ani?

Cum a slăbit Nuami Dinescu 25 de kilograme? Transformarea este spectaculoasă!

Motivul pentru care Prințul George este nepotul preferat al Prințului Harry

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete