Ce obicei costisitor are Marina Voica la 85 de ani: „Nu-mi mai ajunge”

Marina Voica este fără îndoială una dintre cele mai iubite artiste ale vremurile trecute. Datorită carierei sale muzicale, care s-a întins pe cinci decenii, a ajuns să intre în inimile multor români de pretutindeni. De foarte multă vreme, artista locuiește la Breaza, departe de zbuciumul urban.

Marina Voica s-a retras din lumina reflectoarelor, dar și din mediul zgomotos al Capitalei într-o frumoasă zonă din județul Prahova. Breaza reprezintă pentru ea oaza de relaxare, iar căsuța micuță, cochetă cu tot ce are nevoie o împlinește și îi oferă liniștea după care tânjea. Cu toate acestea, recent, artista a declarat într-un interviu că există un obicei destul de costisitor care îi pune în dificultate spațiul pe care îl are.

Astfel cântăreața, în vârstă de 85 de ani, a recunoscut că este o împătimită a cumpărăturilor și nu se poate abține să nu-și achiționeze pantofi, haine și alte accesorii, deși are deja o mulțime. Eleganța sa o definește, motiv pentru care a dezvăluit că o mare parte din veniturile sale lunare se duc pe articole vestimentare.

„Cumpăr online, de pe Internet, comand foarte mult, firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări, reduceri. Și tot cumpăr și iar cumpăr. Mai mult cumpăr încălțăminte. Sunt bolnavă de încălțăminte! Cred că am mult peste 50 de perechi adunate, chiar o să le număr într-o zi. La câte am mi-ar mai trebui încă o casă, pentru toate acestea, încălțăminte, cadouri, rochii. Casa din Breaza unde locuiesc e cam micuță acum pentru mine, mă refer că n-am unde să mai depozitez lucrurile.

M-am mutat aici dintr-un apartament foarte mare din București, multe dintre lucruri, mai ales mobila masivă, le-am lăsat acolo. Când am decis să mă mut aici, la Breaza, m-am socotit că îmi vor ajunge o baie, sufragerie, un dormitor mare, o terasă foarte frumoasă și curtea. Am zis că mi-ar ajunge casa, dar uite că nu-mi mai ajunge', a declarat Marina Voica, pentru Ego.ro.

Deși nu are o pensie de la stat în urma celor 50 de ani de carieră artistică, cântăreața nu s-a plâns niciodată de lipsuri financiare.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său). Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică.

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră. Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim, dar mergem înainte, că așa merge viața’, a mărturisit Marina Voica la PRO TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete