După 50 de ani de carieră, Marina Voica nu are pensie de la stat: „Cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc”

Marina Voica a mărturisit că nu are pensie de la stat după 50 de ani de activitate în domeniul artistic. Îndrăgita solistă de muzică ușoară nu se plânge deloc de situația financiară.

Prezentă recent în emisiunea lui Cătălin Măruță, Marina Voica a povestit despre viața ei pe scenă, dar și despre viața sa privată. Cu o carieră de peste 50 de ani, ea a reușit să rămână în atenția fanilor și în ziua de astăzi. Solista de muzică ușoară nu primește pensie de la stat, însă nu se plânge de situația sa financiară.

„Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat. Am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său). Și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit. Datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică.

Nu am probleme cu partea materială. Nu am regrete, iar cea mai mare împlinire a vieții mele este că trăiesc, că mă bucur de lumea noastră.

Am dus o viață cu bucurii, cu necazuri, ducem o luptă permanent, ne facem că nu observăm ceea ce ar putea să fie rău, suferim, dar mergem înainte, că așa merge viața', a mărturisit Marina Voica la PRO TV.

Marina-Voica-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Problemele de sănătate nu i-au dat pace artistei. În primăvara anului trecut, Marina Voica, acum în vârstă de 85 de ani, a trecut printr-o operație complicată. Ea avea leziuni severe la două valve ale inimii, iar viața sa era pusă în pericol. Din fericire, intervenția s-a dovedit a fi un real succes.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete