Ce notă a obţinut fostul inspector Violeta Varga la examenul de titularizare

Fostul inspector Violeta Varga, care a condus doar câteva zile departamentul de Management instituţional şi Educaţie permanentă din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Arad, a susţinut examenul de titularizare, în anul 2005, la disciplina Terapie educaţională complexă şi integrată.

Profesoara, licenţiată în psihopedagogie specială şi având un master în Educaţie incluzivă şi Pedagogie integrată, a reuşit să obţină doar nota 6,25 la examenul de titularizare.

Conform site-ului titularizare.edu.ro, se pare că fostul inspector Violeta Varga nu s-a descurcat mai bine nici la examenul de licenţă, unde a fost notată cu 6,75.

Profesoara Violeta Varga, numire cu cântec

Învestirea profesoarei Violeta Varga în funcţia de inspector şcolar pentru Management instituţional şi Educaţie permanentă a stârnit un val de reacţii negative, datorat atât imaginii pe care femeia în vârsta de 41 de ani şi-a creat-o pe facebook, cât şi relaţiei pe care aceasta o are cu fratele prefectului de Arad.

Înainte de a fi numită inspector şcolar, Violeta Varga a ocupat postul de director adjunct la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă, un post înfiinţat cu puţin timp înainte. În mai puţin de o lună de la numirea în funcţia de director adjunct, profesoara ajunge în fruntea departamentului Management instituţional şi Educaţie permanentă din cadrul ISJ Arad.

Imaginea creată de fostul inspector Violeta Varga pe facebook i-a pus capăt carierei de inspector

Ascensiunea rapidă a cadrului didactic nu a fost văzută cu ochi buni. Cei mai vocali au fost internauţii care au apucat să vadă pozele postate de aceasta pe profilul personal de facebook, înainte ca acesta să fie şters.

Pozele, extrem de prelucrate şi de îndrăzneţe, par să justifice întrucâtva apelativele “sexy-inspectoarea”, “inspectoarea Pisi” sau “iepuraşul Playboy” folosite pentru fostul inspector Violeta Varga. Imaginea creată de cadrul didactic în mediul virtual a cântărit, fără nicio îndoială, mult mai greu decât faptul că prin activitatea sa anterioară a venit, în nenumărate rânduri, în sprijinul copiilor nevoiaşi.

Comentariile majorităţii internauţilor par să conveargă către aceeaşi idee: u poți pretinde decență din partea elevilor tăi dacă tu arăți ca o femeie uşoară.

Sursa foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie