Violeta Varga a demisionat. Motivul pentru care inspectorul şcolar pentru Educaţie permanentă Arad a decis să renunţe la funcţie

violeta varga a demisionat

Violeta Varga a demisionat. Inspectorul şcolar pentru educaţie permanentă de la Arad a decis să renunţe la funcţia cu care a fost învestită de curând pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Școlar Județean Arad.

Urmare a solicitării unui punct de vedere oficial, înaintată de redacţia revistei noastre, ISJ Arad ne-a transmis următoarele informaţii.

Dna prof. Violeta Varga a ocupat prin detașare în interesul învățământului, până la organizarea concursului, dar nu mai târziu de sfârsitul anului școlar 2017 – 2018, postul vacant de inspector școlar pentru educație permanentă.

Doamna profesor a fost propusă pentru ocuparea acestui post prin adresa nr. 841/M/06.09.2017 transmisă către Ministerul Educației Naționale și a obținut avizul MEN prin adresa nr. 2085/DGMP/13.09.2017, înregistrată la ISJ Arad cu nr. 880/M/15.09.2017.

Doamna prof. Violeta Varga a îndeplinit condițiile legale privind ocuparea acestui post: este cadru didactic titular, grad I, membru CNEME și a depus la secretariatul ISJ Arad CV și acord scris privind ocuparea funcției menționate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Motivul pentru care Violeta Varga a demisionat

În comunicat se mai precizează că, urmare a articolelor apărute în presă, pentru a nu periclita imaginea Inspectoratului Școlar Județean Arad, d-na prof. Violeta Varga a decis să renunțe la funcția în care a fost numită.

“Mă simt hărţuită. Eu trăiesc din salariul de dascăl”, a declarat prof. Varga pentru pressone.ro

Sursa foto: pagina de facebook a Violetei Varga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Educatie