Cum influențează solstițiul de vară fiecare zodie

Cel mai important eveniment astrologic al perioadei următoare este solstițiul de vară, care va avea loc pe 21 iunie. Acesta va avea o influență majoră asupra fiecărui semn zodiacal.

solstitiul de vara

Iată, așadar, ce-i așteaptă pe nativii fiecărei zodii în săptămâna 20-26 iunie.

BERBEC

Vouă, solstițiul de vară vă insuflă mai multă energie decât de obicei. Veți fi foarte entuziaști și veți avea chef să vă apucați de o grămadă de lucruri. Totuși, energia asta se va epuiza la un moment dat, așa că nu vă apucați de proiecte cu bătaie lungă pentru că există riscul să le abandonați.

Grație aspectului favorabil format de Jupiter, din punct de vedere profesional, veți avea o săptămână cu destul de multe reușite. Aveți șanse să obțineți fie o promovare, fie o mărire de salariu sau, evident, amândouă. Atenție, însă, dacă aveți propria afacere! Evitați să vă asumați riscuri mari!

TAUR

Pe voi, principalul eveniment astrologic al săptămânii vă sensibilizează excesiv. Vă simțiți neînțeleși, aveți tendința să vă victimizați și, în general, problemele emoționale nu vă dau pace.

Din punct de vedere al sănătății fizice, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu probleme circulatorii care chiar nu ar trebui ignorate. Începeți prin a face mai multă mișcare pentru a activa circulația, apoi mergeți și la medic.

Vești bune pentru voi în domeniul profesional. Mercur vă oferă o surpriză frumoasă fie în ce privește salariul, fie în ce privește condițiile de muncă.

GEMENI

Pe voi, solstițiul de vară vă cam debusolează. Urmează o perioadă în care cu greu veți reuși să vă concentrați asupra sarcinilor pe care le aveți de îndeplinit iar deciziile le veți lua cu la fel de multă greutate. Tot ce vă putem spune este să luați hotărâri cu toată încrederea. Pe termen lung, veți vedea că ați făcut alegerea corectă.

Vești ceva mai bune în sectorul financiar. Jupiter și Pluton deblochează câștigurile, astfel încât este probabil să intrați în posesia unor sume de bani la care să nu vă fi așteptat. Știți ce-ar fi minunat? Să faceți un depozit bancar cu o dobândă bună. Vă va fi de folos când vă veți aștepta mai puțin.

RAC

Pentru voi, urmează o perioadă cu satisfacții pe aproape toate planurile. Și asta datorită faptului că solstițiul de vară are loc exact în ziua în care intrăm în zodia voastră. Veți fi mai energici ca de obicei, veți avea multă încredere în propria persoană și, pe cale de consecință, veți atrage numai evenimente pozitive.

În sectorul relațional, în cuplurile în care au existat neînțelegeri, acestea se vor lămuri iar viața de cuplu va cunoaște o îmbunătățire semnificativă.

La locul de muncă, nu este deloc exclus să aveți parte de o avansare sau o bonificație semnificativă sau… doar de laude. Important este că eforturile și ideile voastre nu vor trece neobservate.

LEU

Semnul zodiacal al Leului este cel mai puțin influențat de acest eveniment astrologic. Singurul lucru pe care îl vom observa la acești nativi în această perioadă este tendința exagerată spre dramatizare.

Aveți foarte mare grijă în sectorul relațional! Unii dintre voi vor fi tentați să-și înșele partenerii sau doar să flirteze. Din păcate, există o probabilitate destul de mare ca și un flirt nevinovat să vă destabilizeze relația de cuplu.

Vești bune în ce privește sectorul profesional! Soarele vă conferă ambiție, Mercur vă determină să deveniți mai agil, Uranus vă stimulează să vă asumați riscuri, iar Neptun vă dă încredere în voi înșivă. Cu toate aceste atuuri la îndemâna voastră, veți reuși să întreprindeți și să duceți la bun sfârșit lucruri așa cum nu a mai făcut-o nimeni până la voi.

FECIOARĂ

Odată cu solstițiul de vară, pentru voi începe o perioadă în care veți avea mult mai mare încredere în voi decât până acum. Drept urmare, nu veți suporta să fiți contraziși și veți încerca cu orice preț să cădeți mereu în picioare. Iar vestea bună este că veți reuși.

Nu este o perioadă chiar bună din punct de vedere financiar. Pentru că sunteți cu banii aproape de limită, sfatul nostru este să vă achitați facturi, dări către stat, să faceți plățile care sunt urgente, pentru că o îndatorare către instituțiile statului în această perioadă nu va fi de bun augur pe termen lung.

Din punct de vedere al sănătății, la unii nativi sunt posibile unele probleme hepatice.

BALANȚĂ

În viața voastră, odată cu solstițiul de vară, vor începe să apară o mulțime de evenimente pozitive. Veți fi mai răbdători, veți comunica mult mai bine decât înainte, iar acolo unde existau probleme în relațiile cu ceilalți (fie că este vorba despre relația de cuplu, fie despre relațiile cu prietenii, colegii sau membrii familiei), acestea se vor ameliora considerabil.

Aveți ceva mai multă grijă la bani, pentru că sunteți tentați să-i cheltuiți într-o manieră impulsivă.

La locul de muncă, aveți sprijinul planetei Pluton. Asta înseamnă că oricâte dificultăți vi se vor ridica în cale, le veți depăși fără niciun fel de problemă.

SCORPION

Acest eveniment astrologic are o influență benefică asupra voastră. Aceia dintre voi care au traversat o perioadă dificilă vor reuși să-și găsească pacea interioară, să găsească răspunsuri la întrebări care îi măcinau de multă vreme.

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau foarte bine. Nu doar că nu stați chiar pe roze cu banii, dar nici nu prea ar trebui să vă gândiți la soluția împrumutului de la apropiați pentru că vă va fi mult mai greu decât vă imaginați să le înapoiați banii.

În ce privește sănătatea, unii dintre voi s-ar putea confrunta cu probleme hepatice sau cu o funcționare defectuoasă a vezicii biliare.

SĂGETĂTOR

Solstițiul de vară vă determină să fiți mai inventivi, dar și mai deschiși. Mai mult decât de obicei, veți fi dispuși să vă deschideți sufletul în fața apropiaților, veți comunica mai mult decât de obicei, vă veți spune păsurile, veți asculta păsurile altora, veți oferi sfaturi și veți primi sfaturi. Acest lucru vă va ajuta într-o oarecare măsură să vă regăsiți liniștea interioară și echilibrul, care, unora dintre voi, le-au lipsit în ultima vreme.

În ce privește sănătatea, nu vor fi probleme majore, însă unii dintre voi s-ar putea confrunta cu unele tulburări digestive. Din fericire, nimic grav.

La locul de muncă, veți avea idei excelente, de care superiorii voștri vor fi mai mult decât mulțumiți. Condiția este ca atunci când le aduceți la cunoștință ideile voastre, să o faceți cu maximum de modestie.

CAPRICORN

Solstițiul de vară va avea o influență benefică în special asupra relațiilor voastre, mai ales a relației cu partenerul de cuplu. Astfel, dacă până acum neînțelegerile cu partenerul v-au umbrit relația, este momentul să le clarificați, să le depășiți și să mergeți mai departe. Cuplurile în care nu au existat astfel de situații au șanse mari să treacă la etapa următoare, care poate fi logodnă/căsătorie/copil.

Și la locul de muncă se va observa o îmbunătățire a relațiilor cu colegii și chiar cu șefii, lucru de bun augur mai ales în cazul în care munciți în echipă.

VĂRSĂTOR

Pe voi, solstițiul de vară nu vă influențează chiar într-o manieră pozitivă. Ca urmare a acestui eveniment astrologic, deveniți indeciși, ușor influențabili, iar dilemele vă vor cam răpi liniștea. Cel mai afectat va fi sectorul relațional, acesta vă va ridica cele mai multe semne de întrebare.

Nu vă putem sfătui decât să discutați deschis cu partenerul de viață, apoi cu un prieten cu experiență și în care aveți încredere. Nu în ultimul rând, apelați, dacă simțiți nevoia, la ajutorul unui psihoterapeut. 4-5 ședințe de psihoterapie ar trebui să vă împrăștie dilemele.

PEȘTI

Solstițiul de vară vă va face foarte vulnerabili și foarte neîncrezători în forțele voastre. De fapt, am putea spune că Peștii sunt singurii pe care evenimentele favorabile îi cam ocolesc în această perioadă. Nu vă gândiți la ce e mai rău, căci nu despre asta e vorba. E vorba doar despre faptul că o atitudine neîncrezătoare în propria persoană nu atrage niciodată evenimente pozitive.

Veți simți nevoia să cereți tot timpul părerea celor din jur, ba chiar v-ați bucura dacă ar lua ei decizii în locul vostru. Nu vă putem spune decât că este o perioadă trecătoare. De fapt, v-ați face un mare bine dacă ați reuși să vă luați o săptămână de concediu în această perioadă.

Sursa foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop