Ce ne rezervă astrele în săptămâna 25-31 iulie

LEU

În cuplu, în aceste zile aveți un chef nebun de a provoca gelozia partenerului. Nu ar fi indicat să faceți lucrul ăsta pe o perioadă lungă, căci puteți avea surprize neplăcute din partea lui.

În sectorul financiar, deși nu veți avea motive să plângeți de lipsa banilor, aceștia nici nu vă vor prisosi. Situația voastră financiară nu va fi, în această perioadă, una stabilă, așa că n-ar fi înțelept să cheltuiți peste măsură.

Pe plan profesional, lucrurile vor sta în felul următor: aspectul pozitiv format de Soare vă va ajuta să vă atingeți scopul și să aveți succes la locul de muncă. Însă configurațiile astrale deloc favorabile ale săptămânii vor afecta anumite persoane din anturajul vostru de la serviciu, iar atmosfera riscă să nu fie nici pe departe una liniștită. Tot ce puteți face este să vă păstrați calmul cât se poate de mult și să nu aplecați urechea la zvonuri.

FECIOARĂ

Dacă pe plan sentimental nativii care formează un cuplu își vor consolida relația și vor trăi clipe memorabile în compania partenerilor, cei singuri vor avea tendința să se arunce de gâtul primului întâlnit și să se amăgească cu faptul că și-au întâlnit jumătatea. Fiți prudenți! Nu e dragoste, e doar entuziasm!

În rest, în această săptămână, astrele nu vă vor mai tulbura nici pe plan financiar, nici pe cel al sănătății, nici măcar pe plan profesional. Nu veți câștiga la loto, dar nici nu veți avea vreo problemă majoră cu banii, iar Mercur și Jupiter vă oferă o formă fizică de invidiat și nicio problemă majoră de sănătate. plus un moral ridicat.

Pe plan profesional, în aceste zile veți mai pune încă o cărămidă la evoluția voastră în carieră, dar deocamdată nu vor fi schimbări. Nu trebuie să forțați lucrurile căci calitățile vă vor fi recunoscute zilele astea și aprecierea va fi maximă. Următorul pas firesc, promovarea sau bonusul salarial, va veni și el în câteva săptămâni.

BALANȚĂ

Dacă nativii care formează un cuplu vor avea parte de o săptămână liniștită, de o atmosferă armonioasă și romantică, nativii singuri vor fi centrați pe găsirea sufletului-pereche. Acest lucru nu este deloc exclus, grație sprijinului de care beneficiați din partea lui Venus.

Din punct de vedere financiar, lucrurile nu stau prea grozav. Nu sunt șanse de câștiguri, dar, din păcate, sunt șanse să vă lăsați ușor influențați de prieteni să investiți în lucruri care nu vă sunt neapărat necesare, doar pentru că sunt “la ofertă”. Încercați, pe cât se poate, să rezistați ofertelor. Cât de curând vor veni și acele zile bune în care veți putea cheltui fără constrângeri.

Din punct de vedere al sănătății, faptul că aveți tendința să vă lăsați pradă emoțiilor vă poate dăuna mai mult decât vă puteți imagina. Durerile de cap puternice ar putea fi primul semn al faptului că v-ați lăsat prea mult conduși de emoții. Încercați să vă relaxați, faceți sport o oră-două, plimbați-vă, faceți orice activitate v-ar putea ajuta să nu mai stați cu gândul la problemele cotidiene.

SCORPION

Aspectul format de Jupiter, în această săptămână, vă va spori senzualitatea. Veți fi mai atrăgători și mai interesanți în fața sexului opus, astfel încât nativii singuri au mari șanse să-și găsească sufletul-pereche către sfârșitul săptămânii, iar nativii aflați într-o relație să redescopere magia începutului de relație.

Din punct de vedere al sănătății, veștile sunt bune mai ales pentru nativii care suferă de afecțiuni afecțiuni grave, cronice. Jupiter, Marele Benefic, care, printre altele, este și planeta care protejează sectorul sănătății, îi va ajuta pe aceștia să răspundă mult mai bine decât până acum la tratamente.

La locul de muncă, vă sfătuim să adoptați și alte metode de lucru sau să abordați domenii care până acum nu vă erau familiare. Astrele vă cadorisesc cu originalitate și ar fi cazul să profitați de ea pentru a vă face remarcați.

SĂGETĂTOR

Venus și Marte vor influența pozitiv viața voastră amoroasă. Veți deborda de senzualitate, veți dovedi mult romantism față de partenerul de viață și veți reuși, astfel, să vă apropiați mai mult și să vă consolidați relația.

Sunteți cam singura zodie care va avea surprize plăcute din punct de vedere financiar în această săptămână. Sunt favorizate câștigurile din surse neașteptate. Dacă până la sfârșitul săptămânii nu primiți un bonus, o mărire salarială sau nu intrați în posesia vreunei sume de bani de pe urma vreunei moșteniri, nu aveți altceva de făcut decât să jucați la loto. Astrele sunt de partea voastră.

Vești bune și în ceea ce privește cariera. La locul de muncă veți da dovadă de multă diplomație, ceea ce îi va impresiona pe colegi, dar mai ales pe șefi. Consecința? Veți obține un sprijin nesperat din partea acestora din urmă și cât de curând se poate lăsa cu o promovare.

CAPRICORN

Săptămâna care începe este una extrem de agitată pentru nativii singuri, care devin din ce în ce mai frustraţi de faptul că nu au şi ei o relaţie. Nu este, însă, o perioadă favorabilă intrării într-o relaţie, întrucât astrele favorizează decepţiile.

Din punct de vedere al sănătății, nativii care s-au confruntat cu probleme digestive fie vor scăpa de ele, fie vor găsi, în sfârșit, un tratament care va avea rezultate încurajatoare.

La locul de muncă, vă sfătuim să vă retrageți din proiectele care vă depășesc sau din cele despre care aveți certitudinea că sunt sortite eșecului încă din start.

VĂRSĂTOR

În această săptămână, nativii singuri au mari șanse să-și întâlnească sufletul-pereche. Fiți cu ochii în patru și nu lăsați norocul să treacă pe lângă voi.

Vești bune și în sectorul carierei. Uranus și Jupiter vor face lucrurile să se miște din punct de vedere profesional. Schimbările care se anunță la locul de muncă vor fi dintre cele pozitive, însă veți avea nevoie să faceți eforturi să vă adaptați acestor schimbări. Oricum, sunt de bun augur. Porfitați de șansele care vi se oferă și nu vă speriați de provocări. În scurt timp, veți culege roadele.

PEȘTI

Voi aveți tendința să vă lăsați pradă gândurilor negative. La unii, care se confruntă de mai mult timp cu această stare de pesimism, gândurile negative se vor acutiza și tind să vă acapareze. Nu va fi ușor să scăpați de ele, însă încercați de câte ori prindeți un moment de răgaz, să vă răsfățați. Citiți, ieșiți în oraș cu prieteni tonici și optimiști, mergeți la SPA, la film, faceți orice considerați necesar pentru a ieși din această stare.

Din punct de vedere profesional, este o perioadă favorabilă schimbărilor. Dacă vă gândiți de ceva vreme să vă schimbați jobul sau să vă reprofilați, este momentul potrivit să faceți niște demersuri în acest sens.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop