Cum influențează Luna Plină în Capricorn zodiile

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 18-24 iulie este intrarea Lunii Pline în zodia Capricorn, pe data de 20 iulie. Majoritatea zodiilor vor resimți influența acestui aspect astrologic, în diferite sectoare ale vieții. Iată care sunt acestea:

Cum influențează Luna Plină în Capricorn zodiile

BERBEC

Luna Plină în Capricorn vă va afecta în special pe casa carierei, a profesiei. Asta înseamnă că veți avea parte de câteva zile destul de încărcate și de stresante la locul de muncă, cu sarcini multe și dificile. Nu vă panicați! Din fericire, veți reuși să depășiți cu bine această perioadă chiar dacă, la un moment dat, veți avea senzația că nu se mai termină.

Cel mai important sfat pe care vi-l putem da este să aveți grijă să vă domoliți elanurile adesea imprudente, care v-ar putea face să vă asumați riscuri mari și prost calculate.

Relația de cuplu va fi ceva mai tensionată decât de obiei în această perioadă și asta pentru că aveți nevoie de ceva mai multă atenție din partea partenerului vostru iar acesta pare să nu se ridice la înălțimea așteptărilor voastre.

TAUR

Voi sunteți cam singurii nativi cărora astrele nu le vor prea da bătăi de cap în această săptămână, pe niciun plan. Poate doar dacă nu aveți o relație și vă doriți cu ardoare una. Dacă faceți parte din această categorie de nativi, probabil că singurătatea va fi destul de apăsătoare. Ăsta nu este, însă, un motiv de a vă arunca cu capul înainte într-o relație cu prima persoană pe care o veți întâlni. Nu vă putem spune decât că ar fi o ușă deschisă către decepții. Mai aveți puâină răbdare.în curând, se vor așeza lucrurile și pentru voi.

În cazul vostru, Luna Plină în Capricorn se formează pe casa drumurilor lungi și a străinătății. Nu este necesar ca drumurile lungi să aibă legătură cu străinătatea, însă nu este nici exclus. Poate fi vorba de deplasări în interes de serviciu, despre care să aflați cu puțin timp înainte, sau de vacanțe.

GEMENI

Pe voi, Luna Plină din 20 iulie vă va influența în sfera banilor în comun cu partenerul, a moștenirilor, a creditelor. Veștile sunt bune, căci vorbim de câștiguri sub orice formă. Puteți moșteni o sumă importantă de bani sau bunuri material, puteți fi răsplătiți la locul de muncă, adică să primiți vreun bonus sau vreo mărire de salariu, ar dacă sunteți în situația de a contracta credite, acestea vi se vor aproba.

Atenție la relația de cuplu în această perioadă! Va fi o perioadă plină de peripeții în acest sector. Unii dintre voi vor fi în pragul unei rupturi. În cazul multora, la această ruptură vor contribui nemulțumirile de natură sexuală. Din fericire, în destul de puține cazuri se va produce această ruptură. Ceilalți native vor avea parte de evenimente neprevăzute, fericite, menite să rezolve problemele de cuplu.

RAC

În cazul vostru, Luna plină în Capricorn se formează pe casa cuplului și a parteneriatelor. Ca urmare a acestui aspect format de Lună, cu parteneriatele se pot întâmpla două lucruri diametral opuse: fie se vor consolida, fie se vor rupe. Dacă se vor rupe este pentru că acest lucru ar fi trebuit să se întâmple de multă vreme, însă unul dintre parteneri nu a fost destul de puternic pentru a determina ruptura. Parteneriatele care se rup nu sunt parteneriate sănătoase', nu aduc nimic constructiv în viețile celor implicați.

Mare atenție și la sectorul financiar! Contextul astral actual vă predispune la greșeli de apreciere, la calcule neinspirate. Drept urmare, nu investiți în lucruri scumpe, mai ales în lucruri pe care să le achiziționați în rate. Deși, pe moment, nu vi se pare un efort mare, în curând veți constata că plata acestor rate va necesita un efort uriaș.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop