Ce ne rezervă astrele în săptămâna 25-31 iulie

În ultima săptămână a lunii iulie nu vom avea de-a face cu evenimente astrologice majore, ceea ce nu înseamnă că astrele ne vor face viața mai ușoară. Unele sectoare ale vieții vor fi afectate mai mult de contextul astral al săptămânii, altele mai puțin.

Să vedem, așadar, ce ne așteaptă săptămâna aceasta.

horoscop 25-31 iulie

BERBEC

Vântul pasiunii va sufla asupra vieții voastre conjugale. Vă veți conduce partenerul pe culmile plăcerii și nu vă veți plictisi niciun moment.

Pe plan financiar, nu ați stat prea bine în ultima perioadă, dar cel puțin ați învățat să fiți mai chibzuiți. Din păcate, nici perioada următoare nu vine cu vești de câștiguri.

Cel puțin din punct de vedere profesional veștile sunt mai bune. Este o perioadă favorabilă consolidării carierei. Saturn bine aspectat vă va cadorisi cu tenacitatea necesară eforturilor asidue pe care va trebui să le faceți dacă vreți ca în cariera voastră să se schimbe ceva.

TAUR

Seducători peste măsură, nicio persoană de sex opus nu va putea să vă reziste. Partenerul de viață cu atât mai puțin. Drept urmare, această săptămână va sta sub semnul plăcerii și pasiunii.

Sectorul financiar stă sub semnul influenței lui Neptun. Din cauza influenței nefaste a acestuia, aveți tendința să nu fiți foarte realiști. Drept urmare, încercați să fiți de două ori mai vigilenți decât de obicei pentru a evita… fenomenul de evaporare a banilor.

Din punct de vedere al sănătății, Saturn v-ar putea da ceva bătăi de cap. Sunteți predispuși la oboseală, scăderea imunității, probleme cu oasele.

GEMENI

Grație aspectelor dinamizante formate de astre, relația de cuplu, practic, se va reinventa. Cu alte cuvinte, veți trăi o a doua lună de miere.

Atenție sporită la sectorul financiar. Impactul combinat a 3 astre poate fi destul de periculos, putându-se traduce prin imprudență și impulsivitate. Cheltuielile neprevăzute din această săptămână vă pot dezechilibra bugetul.

Excelente influențe astrale în sectorul profesional. Acestea vor servi ambițiilor voastre profesionale și vă vor ridica moralul. Nu sunteți departe de a vă atinge scopul și de a vă realiza ambițiile. Profitați de toate atuurile voastre și lăsați astrele să-și facă jocul și să vă surprindă plăcut.

RAC

Incitați de Venus bine aspectat, veți avea chef să dați un refresh relației, să-i consolidați bazele, astfel încât, cu timpul, să devină mai solidă. Nativii singuri nu vor fi preocupați decât să colecționeze aventuri și bucurii mărunte. Dar ce-ați zice dacă astrele v-ar da planurile peste cap și v-ar scoate în cale pe cineva pe care să-l vreți alături toată viața? Să știți că sunt șanse mari să se întâmple asta.

Din punct de vedere financiar, aspectele formate de Saturn nu sunt prea bune. Cam tot ce ține de acest sector va fi amânat. Dacă aveați bani de primit acum, plata lor va mai întârzia. Nici pentru împrumuturi la bănci nu este o perioadă bună, pentru că nu vă vor fi acordate când veți avea nevoie.

Veștile sunt mai bune din punct de vedere profesional. Eforturile, ambiția și însuflețirea voastră vor fi apreciate de superiori, însă această aprecierea nu va veni la pachet cu vreo mărire de salariu sau cu vreun bonus. Cel puțin nu în ultima parte a lui iulie și nici în prima jumătate a lui august.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop