Ce ne rezervă astrele în săptămâna 21-27 noiembrie

LEU

Pentru voi, urmează o săptămână bună din punct de vedere financiar. Astrele favorizează tranzacțiile financiare, vânzările sau cumpărările de proprietăți. De asemenea, sunt șanse de câștiguri mari, posibil chiar din surse neașteptate.

Aveți, însă, grijă, la sănătate. Pluton, prost aspectat, o să se cam joace cu voi, în special cu starea voastră de spirit. Drept urmare, vă veți confrunta cu o stare de spirit schimbătoare și cu o ușoară agresivitate. Și ca și cum nu ar fi fost suficient, veți avea tendința să vă pierdeți ușor încrederea în voi înșivă. Nu vă faceți probleme. Știți bine că totul e trecător.

FECIOARĂ

În această săptămână, astrele vor semăna zâzanie în relația cu partenerul de viață. Și asta pentru că aveți tendința să fiți egoiști și posesivi. Șansele să izbucnească adevărate războaie sunt mari dacă nu încercați să vă controlați.

Veștile sunt mai bune în sectorul financiar. Urmează o săptămână favorabilă stabilizării situației financiare. Astfel, dacă aveți datorii mai vechi, nu vă va fi foarte greu să vă achitați de ele. De asemenea, dacă ați dat bani cu împrumut de ceva vreme, a venit vremea să vi-i recuperați.

BALANȚĂ

În această săptămână, aveți tendința să visați cu ochii deschiși, mai ales în ce privește relația de cuplu. Totuși, încercați pe cât posibil să nu vă amăgiți mai mult decât e cazul. Cu siguranță, partenerul vostru nu vă va putea satisface toate capriciile și ar fi păcat să fiți dezamăgiți.

Vești bune în ceea ce privește finanțele. Mulți dintre voi vor avea parte de câștiguri neașteptate, din cele mai surprinzătoare surse.

Tragem un semnal de alarmă asupra sănătății. Aveți tendința să munciți până la epuizare. Eforturile voastre vor fi apreciate în scurt timp, însă asta nu înseamnă să nu aveți deloc grijă de voi.

SCORPION

Pentru voi, săptămâna care urmează este favorabilă dialogului. Acolo unde exista probleme nerezolvate, între parteneri, între rude, prieteni sau colegi, acestea au șanse să se rezolve. De fapt, dialogurile lămuritoare, modul în care reușiți să comunicați în această perioadă vor da un suflu nou relațiilor.

Cât despre situația materială, trebuie să recunoașteți că v-ați obișnuit să cheltuiți pe tot felul de nimicuri cu precădere atunci când sunteți stresați sau supărați. Străduiți-vă să vă găsiți alte activități care să vă destreze, căci continuând să cheltuiți în ritmul ăsta, veți avea serioase probleme cu banii cât de curând.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop