Ce metodă foloseau bunicile noastre pentru a obține gene lungi și dese?

Genele lungi și dese dau privirii mai multă expresivitate și reușesc să scoată ochii în evidență. Femeile au apelat încă din cele mai vechi timpuri la trucuri cu ajutorul cărora să își evidențieze trăsăturile, iar pentru a obține acele gene curbate, bunicile noastre foloseau o metodă de aplicare a rimelului total diferită de cea cu care noi suntem obișnuite.

Rimelul este produsul cosmetic cu ajutorul căruia aspectul genelor se modifică radical, acestea devenind mult mai dese și mai curbate. Dacă suntem obișnuite să aplicăm rimelul privind în sus sau direct în oglindă, bunicile noastre foloseau o metodă total diferită, dar cu ajutorul căreia obțineau cele mai bune rezultate.

Ce metodă foloseau bunicile noastre pentru a obține gene lungi și dese?

Cu toate că obiceiurile legate de frumusețe și produsele cosmetice au suferit schimbări de-a lungul timpului, anumite metode pe care le foloseau bunicile noastre ofereau un rezultat final mult mai bun, comparativ cu tehnicile pe care le aplicăm astăzi.

Când vine vorba despre folosirea rimelului, trucul prin care femeile reușeau să obțină acele gene lungi și curbate era aplicarea acestuia privind în jos. Poate părea ciudat, însă orientându-și privirea în jos, femeile făceau ca rimelul să ajungă pe toată lungimea genelor, fără ca acestea să aibă un aspect încărcat și inestetic, potrivit southernliving.com. În plus, doamnele scăpau și de micile accidente în care rimelul ajungea în zona frunții sau în alte locuri de pe față, stricând întreg machiajul.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Ce să alegi dacă îți doresti un look fresh, vara asta? Iată câteva idei de tunsori la modă în 2018

Cu ce poți înlocui fixativul? Soluția naturală care îți va face coafura să reziste mai mult timp

Prin ce schimbări trece tenul după vârsta de 30 de ani? 6 pași care te ajută să îți îngrijești pielea corect

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete