Vica Blochina, vacanță de lux în Thailanda. Stă într-o vilă care costă 12.000 de euro pe noapte

Vica Blochina a acordat un interviu recent pentru emisiunea „Teo Show' în care a povestit cum își petrece vacanța în Thailanda. Fosta balerină a dezvăluit că locuiește într-o vilă extrem de luxoasă pentru care turiștii ar trebui să scoată din buzunar 12.000 de euro pentru o noapte de cazare.

Încă din luna decembrie, Vica Blochina petrece momente de neuitat alături de câțiva prieteni în Thailanda. Fiul său Edan nu a însoțit-o și a rămas cu tatăl lui Victor Pițurcă. În cadrul interviului oferit lui Teo Trandafir, fosta amantă a antrenorului a mărturisit că viața în Thailanda nu este scumpă, însă pentru a ajunge aici plătești foarte mult pe biletul de avion.

„E foarte scump drumul. Aici în Thailanda nu este scump. Mâncarea sau de vizitat nu este scump. Thailanda este destul de ieftină. Masajul este foarte ieftin. De trei ori pe zi fac masaj. Mă trezesc dimineața și beau cocos, apoi fac sală în fiecare zi, pentru că m-am îngrășat îngrozitor și când m-am văzut în poze nu mai puteam de nervi. Mă simt bine acum. Fac box. Stau la soare. Avem prânz la ora 14, apoi masaj și seara ieșim', a dezvăluit Vica Blochina.

Vica-Blochina1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Fosta balerină a mărturisit că nu a plătit cazare deoarece stă în vila unei prietene. Pentru a o închiria, în mod normal, turiștii scot din buzunar 12.000 de euro pentru o noapte. Această casă este una dintre cele mai frumoase din Phuket și are 8 dormitoare, sală de fitness, spa și club.

„Avem în casă sală de fitness, spa, discotecă, teren de tenis. E cea mai frumoasă casă din Phuket. Această casă e a prietenei mele. Ea mai are o casă la fel ca a noastră și costă 12.000 de euro pe noapte. Sunt 8 dormitoare și e foarte mare. Eu nu am plătit aici', a mai spus vedeta.

Din nefericire, situația epidemiologică creată de Covid-19 o împiedică pe fosta balerină să-și încheie vacanța așa cum plănuise și va trebui să se întoarcă mai devreme în țară.

„Noi am vrut să stăm până pe data de 20, dar e o nebunie aici cu Covid. Se închid locuri. Încercăm să ne întoarcem mai repede. E o panică totală în Thailanda cu Covidul. Toată lumea e panicată, pentru că s-au îmbolnăvit foarte mulți de Covid după Revelion. S-au închis multe zboruri. Vrem să ne întoarcem mai repede acasă, ca să nu se întâmple vreo minune', a dezvăluit Vica Blochina.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete