Ce mesaje le-a trimis Laurențiu Reghecampf fiicelor Anamariei Prodan. Pe 7 februarie cei doi au prima înfățișare la divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au ajuns la un numitor comun înainte de prima înfățișare în procesul de divorț, pe 7 februarie. Impresara a făcut noi dezvăluiri despre antrenor, a spus și ce mesaje le-a trimis antrenorul fiicelor ei.

„Dacă nu era Prodan cine Dumnezeu vorbea de Reghe?! Laurențiu era bărbatul Anamariei Prodan, niciodată invers. Poate că a fost o pălărie mare și căsnicia asta pentru Reghe!

Regret că se termină așa! Am un copil cu el, nu a putut să facă pasul ăsta demn! L-aș fi acoperit și acum, cum l-am acoperit în ultimii ani. Aș fi acoperit mirosul ăsta de rahat, l-aș fi ajutat să plece din țară! Mai ales aici, când ajungi să ai la braț domnișoare de astea cunoscute, nu mai poți să ieși în oraș cum ieșeai cu Prodan lângă tine! Ziceam vreau masa aia că am venit cu soțul!', a răbufnit impresara la Realitatea Plus.

laurentiu-reghecampf-mesaje-fiicele-anamariei-prodan-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Anamaria Prodan a vorbit și despre pictorialul pe care l-a făcut de Crăciun antrenorul cu Corina Caiciuc, femeia care îi va dărui un copil anul acesta. Spune că soțul ei s-a înjosit. „Puteam să acopăr fotografiile cu amanta dezbrăcată în cluburi de noapte! Mă gândeam că e tatăl copilului. Mie mi-au trimis ședința foto a lui de Crăciun și mă uitam cu milă. Cum să dai niște imagini care trebuiau ascunse?! Se uitau ce să facă cu mâinile! Acolo vezi micimea! Când mergeai cu Prodanca erai copertă, nu făceai șușanele! Ești râs!', a mai adăugat Anamaria Prodan.

Totodată, ea a adus în discuție și familia, a spus ce mesaje le-a trimis Laurențiu Reghecampf fiicelor ei. E vorba despre Sarah și Rebecca Dumitrescu.

„Ești încă bărbat însurat cu patru copii acasă! Ai două fete pe care le-ai crescut de la 5-6 ani. La fetele astea le-ai dat mesaje că nu sunt ale tale! Le-a scris că nu-s fetele lui! I-au spus fetele că amantele astea au un tarif de oraș. El zicea că nu e adevărat!

Toți cunoscuții din fotbal îmi ziceai vezi ca lumea te ia de nebună! Când a plecat cu Rolls-ul de acasă și plângea prin oraș că a plecat o punguță în mână. Punguța era ca punguța cu doi bani! Era un sac mare de gunoi! Când pleci cu Rolls-ul și amanta trage de ușa de la Rolls invers să rupă ușa!, a declarat impresara, la Realitatea Plus.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să se separe după 15 ani de căsnicie. Rodul iubirii lor e băiatul cel mic, Laurențiu Reghecampf jr. Din primul ei mariaj, impresara are două fete, iar antrenorul un băiat, pe Luca, din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete