Arnold Schwarzenegger, de nerecunoscut. Primele imagini au fost făcute publice

Arnold Schwarzenegger este Zeus în teaserul publicitar pentru Super Bowl al BMW. Misterul proiectului Zeus a fost dezvăluit. Recent, starul Terminator a folosit Twitter pentru a lansa un afiș simulat pentru un film cu Zeus, cu el însuși în rolul celebrului zeu grec.

Schwarzenegger nu a dezvăluit pentru ce era proiectul, deși mulți au speculat că ar putea fi pentru o reclamă pentru Super Bowl, scrie Movie Web.

Acum, BMW USA a dezvăluit o nouă reclamă video care îl prezintă pe Arnold Schwarzenegger în rolul lui Zeus care încearcă să comande o băutură într-o cafenea. Videoclipul este un teaser pentru o reclamă pentru Super Bowl pe care compania o va dezvălui la marele eveniment din 13 februarie.
Vom avea mai multe de văzut despre Schwarzenegger în rolul lui Zeus, dar acest nou teaser oferă un răspuns la acest proiect misterios. Puteți urmări teaserul mai jos.

În videoclip, barista nu pare să pronunțe corect numele lui Zeus, ceea ce l-a determinat pe Schwarzenegger să-l învețe cum să-l spună corect. Odată ce își dă seama cu cine vorbește, barista întreabă dacă este ca „zeul grec al fulgerului', la care Arnold răspunde: „Este exact așa'.

Văzându-l pe Arnold Schwarzenegger îmbrăcat în Zeus, mulți fani au întrebat când va fi făcut filmul King Conan. Mulți dintre fanii actorului privesc înapoi la filmele sale Conan the Barbarian și Conan the Destroyer ca fiind două dintre cele mai memorabile filme din primii ani ai carierei lui Scwharzenegger. Decenii mai târziu, unii fani vor să-l vadă reluând seria ca un Conan mai în vârstă pentru filmul King Conan.

Nu este nimic oficial în lucru în ceea ce privește Regele Conan , dar asta nu înseamnă că Schwarzenegger nu este ocupat. În 2019, a revenit la una dintre cele mai populare francize ale sale jucând în Terminator: Dark Fate alături de Linda Hamilton. De asemenea, își dă vocea personajului principal din serialul animat pentru copii Superhero Kindergarten , pe care l-a dezvoltat împreună cu Stan Lee înainte de moartea creatorului Marvel.

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete