Ce melodie a lansat Mirela Vaida. Prezentatoarea apare în costum popular: „Când am compus melodia și versurile, m-am revăzut copil, acasă, fără griji”

Într-o postare pe rețelele de socializare, Mirela Vaida a făcut anunțul despre noul ei succes pe plan muzical. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct' de la Antena 1 a lansat melodia „Locu-n care m-am născut', care e compusă chiar de ea.

Vedeta poartă costum popular în videoclipul care e filmat la Muzeul Satului Bucovinean din Suceava. „Cântecul acesta este compus de mine, muzică și text, născut din dragostea pentru români și pentru România! Cred că românii, indiferent că au plecat din țară sau au ales să se realizeze aici, nu au uitat de locurile natale, de părinți, de tot ce-i leagă de acest pământ', a mărturisit vedeta.

Și a continuat: „Am cunoscut români plecați din țară de zeci de ani și m-a impresionat dragostea lor pentru folclorul românesc, pentru tradiții, pentru casa copilăriei. Când am scris acest cântec, m-am gândit la ei, dar și la mine, care, deși am rămas în România, ajung în locurile natale din ce în ce mai rar… Însă fiecare întoarcere acasă mă încarcă de energie și de bine, de amintiri și de dor. Primiți acest cântec, oriunde v-ați afla în lume! La mulți ani, români! La mulți ani, România!'.

Mirela Vaida a lansat o melodie de muzică popularăSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Pe Facebook, Mirela Vaida a mai scris. „Acest cântec este o bucată ruptă din sufletul meu… când am compus melodia și versurile, m-am revăzut copil, acasă, fără griji, fericit, în cuibul părintesc!❤️ Este un cântec despre dorul de țară, de acasă, de tot ce-i românesc, bun și frumos! Și, indiferent că suntem în țară sau peste hotare, dorul de acasă ne cheamă mereu…', a mai transmis artista.

Melodia poate fi ascultată AICI.

Prima dată, Mirela Vaida a debutat în muzică. O lungă perioadă de timp a cântat la evenimente, însă de ani de zile se dedică televiziunii, unde acum prezintă două emisiuni la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro