Lidia Buble, primele declarații după ce a apărut cu Horațiu Nicolau, omul de afaceri în vârstă de 60 de ani: „Nu îmi e rușine”

Lidia Buble a apărut recent la TV și a făcut declarații despre viața ei personală. Recent, cântăreața a fost surprinsă în compania lui Horațiu Nicolau, un om de afaceri în vârstă de 60 de ani. S-a zvonit că cei doi ar forma un cuplu, însă n-au confirmat, nici n-au infirmat până acum.

În emisiunea de la Kanal D, Lidia Buble a fost întrebată de Bursucu despre zvonurile apărute în ultima perioadă despre relația cu Horațiu Nicolau. Lidia Buble a evitat pe cât posibil să vorbească despre acest subiect. Deși prezentatorul TV nu a pronunțat numele lui Horațiu Nicolau, toată lumea a înțeles despre cine este vorba. Artista nu a mai avut cum să ocolească întrebările și a răspuns cât se poate de evaziv, scrie Libertatea.

Sunt plină de dragoste, ofer dragoste, primesc dragoste. Sunt tânără, sunt în floarea vârstei. (…) Nu am căutat niciodată persoane care să fie cunoscute sau faimoase, am căutat mereu să fie discret. (…) Nu cunoșteam nimic din ziare. Iubire și dragoste în viața mea există', a spus vedeta în emisiunea „Teo Show'.

lidia-buble-si-horatiu-nicolau-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

În cadrul emisiunii de la Kanal D, cântăreața a spus că prin muzică este își spune poveștile personale. A lansat melodia „Extrapolăm' în care cântă despre dragoste, a dat că înțeles că ea cântă acum chiar despre iubirea pe care o trăiește. „Eu cânt despre dragoste în toate formele ei. Piesa vorbește despre mine, despre viața mea. (…) Nu îmi e rușine. Este o poveste foarte personală pe care am ales să o pun pe note muzicale. În momentul în care cânt știu să exprim cel mai bine ceea ce simt', a declarat Lidia Buble despre noua ei piesă.

Ce spune Lidia Buble despre relația cu Răzvan Simion

În ceea ce privește relația cu Răzvan Simion după despărțire, Lidia a spus, la „Teo Show': „Este un om frumos de la care am învățat foarte multe. (…) Eu întotdeauna am rămas în bune relații cu foștii parteneri, pentru că suntem oameni, chiar dacă nu funcționează relația noastră, asta nu înseamnă că trebuie să ne «dăm în cap» sau să nu ne mai salutăm.

Răzvan (Simion – n.r.) în continuare este managerul meu (…) Sunt un om care își asumă fiecare decizie și fiecare lucru pe care îl face (…) Cred că am rămas același om, doar că m-am mai maturizat (…) Nu am niciun regret. Nu regret absolut nimic, nici greșelile pe care le-am făcut, pentru că ele m-au întărit și m-au făcut să fiu Lidia puternică de astăzi. Sunt mulțumită.

Pun capul pe pernă liniștită și mă trezesc liniștită și am curajul să merg oriunde cu capul sus, pentru că știu în sufletul meu că nu am făcut niciodată un rău intenționat!'.

Foto: Fanatik, Kanal D

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro