Ce mari au crescut fiii lui Celine Dion! Cum arată, Rene-Charles, Eddy și Nelson acum?

Artista Celine Dion (52 de ani) și-a bucurat fanii pe întreaga perioadă a izolării impuse de coronavirus.

Marți, 12 mai, solista a cântat în mediul online alături de artiști din orașul ei natal, Quebec, Canada, pentru a strânge fonduri caritabile.

Cântăreața a interpretat piesa Une Chance Qu’on S’a din propriul living al apartamentului său din Las Vegas, SUA.

Câteva fotografii alb-negru cu regretatul ei soț, managerul René Angelil, și cu fiii lor apar în fundalul videoclipului.

Imaginile includ o fotografie cu René și fiii lor gemeni, Eddy și Nelson (9 ani), și câteva imagini cu artista și cu fiul lor cel mare, René-Charles (19 ani).

Ce mari au crescut fiii lui Celine Dion! Cum arată, Rene-Charles, Eddy și Nelson?

La sfârșitul lunii octombrie a anului trecut, gemenii artistei au împlinit 9 ani, iar cu această ocazie, solista a publicat două imagini cu aceștia pe contul personal de Instagram.

Fiul cel mare, René-Charles, are propriul cont pe platforma online de socializare și este destul de activ.

Imagini cu fiii artistei găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Recent, Celine a fost ajutată de fiii ei să depășească tristețea pierderii mamei sale, Thérèse Dion, în luna ianuarie a anului acesta.

Duminică, 10 mai, artista a celebrat Ziua Mamei împărtășind urmăritorilor ei o fotografie cu familia sa, părinții și cei 13 frați ai ei. Alături a scris:

„Dragă mama, întâi de toate, Zi a Mamei fericită! Te purtăm zi de zi în gânduri și ne lipsești enorm … Îți mulțumim pentru că veghezi asupra noastră și ne protejezi.

Mă gândeam și dacă ai putea pune o vorbă bună Mamei Naturi pentru a vedea dacă ea poate găsi o soluție la criza actuală din lume, mai ales pentru a-i ajuta pe cei ce au nevoie de sprijin” .

A continuat: „În această zi specială, port în rugăciunile mele toate mamele din lume … fie ca voi și cei dragi vouă să fie sănătoși în aceste timpuri dificile”.

Mama artistei s-a stins din viață la doar două zile după aniversarea de patru ani de la decesul soțului ei.

Povestea de dragoste dintre Celine Dion și Rene Angelil

Céline a fost căsătorită timp de 22 de ani cu managerul René Angélil înainte ca bărbatul să piardă lupta cu cancerul în anul 2016.

Cei doi s-au cunoscut în anul 1980, după ce unul dintre frații cântăreței i-a trimis managerului o casetă cu ea cântând. Céline a fost invitată apoi la o audiție în Quebec.

Artista avea 12 ani, iar managerul 38. Cuplul s-a căsătorit într-o ceremonie fastuoasă în 1994, la Basilica Notre-Dame din Montreal. În 1998, lumea celor doi s-a prăbușit odată ce managerul a aflat că suferă de cancer.

Deși avea o carieră în plină ascensiune, artista a decis să facă un pas înapoi și să-i fie alături soțului ei. În anul 2000, cuplul a celebrat vindecarea bărbatului.

În 2013, soarele a apus din nou în viața celor doi, managerul fiind diagnosticat pentru a doua oară cu cancer. René Angélil s-a stins din viață pe 14 ianuarie 2016.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

Cum arată acum actrița din telenovela „Clona”? Giovanna Antonelli este mama a trei copii

Actrița Anahi a împlinit 37 de ani! Cum arată acum Mia Colucci din televonela „Rebelde”

Ce frumoasă este fiica lui Mugur Mihăescu! Ivona s-a stabilit în Londra. Ce face tânăra acolo?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete