Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan

Denis Ștefan (43 de ani), actorul devenit celebru datorită rolului jucat în telenovela Inimă de țigan, s-a căsătorit în anul 2013 cu dansatoarea Cronicii Cârcotașilor de la Prima TV, Cristina Zegan (29 de ani).

Cei doi formează un cuplu din anul 2012. La scurt timp, perechea și-a oficializat relația într-o ceremonie intimă, câteva luni mai târziu, în noiembrie 2013, devenind părinții unei fiice, Delia (6 ani).

Ce mare a crescut și ce frumoasă este fiica actorului Denis Ștefan

Micuța va împlini 7 ani în luna noiembrie a anului acesta, iar recent a fost în vacanță alături de părinții ei pe litoral. Imagini în GALERIA FOTO de mai sus!

Pasionat de echitație, Denis i-a transmis iubirea lui pentru cai și fiicei sale care îi împărtășește entuziasmul. Dovadă stau orele de antrenament documentate de actor în mediul online.

Pasionată de mică de echitație

Micuța a fost familiarizată cu caii de la doar șase luni. „Bine, cu tati în brațe! Veneam foarte des cu ea în căruț la cai și o duceam în mijlocul manejului, iar caii noștri, care sunt foarte blânzi, veneau la ea și o miroseau și stăteam să vedem ce reacție are.

Iar ei i-au plăcut din prima”, spunea în trecut Cristina, pentru OK! Magazine. „Și are o personalitate atât de puternică încât, atunci când a mai crescut și a văzut că o țin, mi-a spus: Nu mai vreau. Te sui tu, tati, și eu te trag.

Și a trebuit să mă sui eu pe cal și ea să mă tragă de dârlog, ca să-mi arate că ea e, de fapt, şmechera care mă învață pe mine”, a continuat actorul.

Delia s-a acomodat rapid izolării

În ciuda dorului de colegi, Delia s-a acomodat rapid izolării de curând încheiate. Activitățile sale au inclus „joaca, gimnastica online” și timpul petrecut alături de părinții ei.

Întrebată dacă Delia moștenește pasiunea ei pentru dans sau a tatălui ei pentru actorie, bebelușa Cristina ne-a spus:

„Îi place dansul, gimnastica, sportul în general. Iar actoria o aplică atunci când dorește ceva (zâmbește) (șantaj)”.

Foto: Instagram

Citește și:

Nu se uită la bani când vine vorba de îngrijirea pielii! Cum arată Celine Dion la 52 de ani?

Raluca Zenga, primele declarații despre divorț: „Având în vedere că presa din România ne dă deja despărțiți … vreau să”

Problemele de sănătate au împiedicat-o pe Anca Serea să fie alături de fiica ei Sarah în ziua în care a împlinit 13 ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete