Ce legătură de rudenie există între Andra și Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5 condamnat la 4 ani de închisoare?

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Este căsătorită de foarte mulți ani cu Cătălin Măruță și au împreună doi copii frumoși. Aceste aspecte nu mai sunt un secret pentru nimeni, ei afișându-se împreună fericiți de nenumărate ori pe rețelele de socializare, dar și pe micile ecrane.

Andra și Cătălin Măruță au reușit de-a lungul timpului să-și extindă familia. Aceștia au numeroși fini, iar printre ei se numără și familia primarului sectorului 5 din București, Cristian Popescu Piedone.

Acesta din urmă se află în prezent la Penitenciarul Rahova acuzat de abuz în serviciu în dosarul Colectiv. Edilul va sta timp de patru ani închis. Imediat după pronunțarea deciziei definitive, Piedone a postat în mediul online un mesaj pentru toți cei care îl urmăresc.

„Mă duc cu demnitate și cu respect, dacă justiția a considerat asta. Voi continua să lupt. Sunt vinovați, dar nu vreau să spun cine. Familia îmi dă putere. Ei știu. Nu știu doar ei. Copiii mei, dacă erau acolo, răspicat vă spuneam că nu sunt vinovat, chiar dacă aveam copiii morți. Dacă familiile alea cred că sunt vinovat le spun: „Așa să-i ajute Dumnezeu'. Voi continua să lupt. Mi-am făcut băgăjelul, mă duc și mă predau. Nu am nevoie de cătușe', a spus Piedone după aflarea sentinţei, scrie România TV.

Potrivit sursei citate, Cristian Popescu Piedone și familia Măruță sunt prieteni de foarte mult timp, iar aceasta s-a transformat într-o legătură de rudenie, devenind cumetrii. În urmă cu un deceniu, Piedone și soția sa au făcut nunta de argint, motiv pentru care au mers din nou la altar, iar cei care le-au fost aproape ca nași au fost cunoscuta cântăreață și soțul ei.

De asemenea, Andra și Cătălin Măruță au fost nașii de cununie ai fiului lui Piedone, Vlad, dar și al primului copil al cuplului, David-Cristian.

„Astăzi David-Cristian, a ajuns acolo unde l-a adus destinul, unde l-a adus și prenumele… A fost creștinat. Am avut bucuria să fiu nașul acestui copil minunat. Eu și Andra l-am primit oficial in universul creștin. Iar pentru noi asta înseamnă enorm.

Am fost martorii unui eveniment excepțional și am văzut cum toată familia micuțului David a vibrat, a lăcrimat de fericire (mai mult sau mai puțin pe ascuns…), s-a rugat Domnului pentru fericirea celui mai tânăr membru al familiei.

Mă consider cu atât mai onorat, cu cât unul dintre prenumele copilului este David, exact ca al fiului meu. Sunt un tată și un naș mândru… Foarte mândru! Să ne trăiești David Cristian', a spus Măruţă în urmă cu câțiva ani, mai scrie România TV.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete