Ce le-a spus Carmen Iohannis elevilor în prima zi de școală. Soția președintelui a oferit și o lecție de eleganță la Sibiu

Carmen Iohannis a început ieri, 5 septembrie, școala. Ea predă limba engleză la Colegiul Național „Gheorghe Lazăr' din Sibiu și în acest an este diriginta clasei a IX-a E – Științe ale Naturii – bilingv Engleză. La festivitate, ea a susținut și un discurs.

„Întotdeauna, o zi emoționantă! E o zi remarcabilă astăzi pentru noi toți, copii, elevi, profesori, părinți și o zi în care ne punem multe speranțe, ne dorim să ne fie bine tot anul și sperăm să avem rezultate foarte bune!

De aceea, vă doresc tuturor elevilor, părinților, bunicilor și colegilor mei dascăli un an școlar cu multe rezultate bune, cu sănătate și cu multă bucurie, multă răbdare din partea profesorilor pentru copii și invers', a spus Carmen Iohannis, potrivit sibiu100.ro.

carmen-iohannis-prima-zi-de-scoala-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, soția președintelui a dezvăluit că abia așteaptă să își cunoască elevii. „Mai mare nerăbdare pentru mine să îi văd și să vedem cum o să ne înțelegem și cum o să colaborăm împreună, dar sper să fie foarte bine!

Cu asta ne hrănim, asta ne ține bucuroși și cu multă speranță că viitorul nostru și al copiilor noștri va fi foarte bun. Dacă au respect față de școală și s-au simțit bine în mijlocul nostru și al școlii, înseamnă că vom progresa', a mai spus Carmen Iohannis.

În prima zi din noul an școlar, Carmen Iohannis a îmbrăcat o rochie neagră, la care a asortat sandale crem și o geantă de aceeași culoare. Ea s-a pozat în clasă și cu foștii ei elevi, dar și cu actualii.

Foto: sibiu100.ro, Facebook Carmen Iohannis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete