Anul Nou Chinezesc 2023 – Anul Iepurelui

Se spune că Anul Nou Chinezesc al Iepurelui este un an norocos în general pentru toate cele 12 semne chinezești, dar unele se vor confrunta cu mai multe suișuri și coborâșuri – Iepurele este un semn al longevității, păcii și prosperității.

Conform credinței chineze, anul Iepurelui este un an liniștit, în care poți să respiri puțin după agitația anilor anteriori. Poți să-ți evaluezi situația și să-ți construiești noi strategii pe care, însă, le vei pune în aplicare ceva mai târziu.

Întrucât 2023 a fost întâmpinat cu bucurie în întreaga lume, urmează un alt An Nou care va fi sărbătorit la sfârșitul acestei luni. Este Anul Chinezesc al Iepurelui.

Anul Nou Chinezesc cade duminică, 22 ianuarie și, conform horoscopului chinezesc, vom intra în Anul Iepurelui

Iepurele, în special Iepurele de apă, este un semn al longevității, păcii și prosperității în cultura chineză, ceea ce înseamnă că 2023 este un an al speranței.

Iată la ce se poate aștepta fiecare zodie pentru următoarele 12 luni:

Iepure (cei născuți în 1951, 1963, 1975, 1987, 1999)

Cei care intră în Anul Iepurelui având acest animal zodiacal trebuie să fie pregătiți pentru orice „fluctuații ale norocului', potrivit astrologilor de la chinesenewyear.net. Asta înseamnă că maximele vor fi foarte mari, dar și minimele ar putea fi, de asemenea, foarte scăzute. În ceea ce privește cariera, Iepurele ar trebui să simtă un „impuls masiv' cu ajutorul unuia sau mai multor mentori. Astrologii spun că 2023 ar trebui să fie un an plin de entuziasm și că, dacă Iepurele poate păstra o „atitudine optimistă', atunci optimismul lor va atrage decizii care i-ar putea determina faima și averea pentru următorii 12 ani.

Bou (cei născuți în 1949, 1961, 1973, 1985, 1997)

Boul, cel mai probabil o să experimenteze multe surprize plăcute în muncă și în viața privată, potrivit astrologilor. Cu toate acestea, ei sunt avertizați să nu înceteze eforturile, deoarece norocul nu le va fi „acordat', ci câștigat după munca lor din anii precedenți. Boul poate întâmpina „mici probleme', dar aceastea se vor transforma în oportunități. În general, norocul Boului va fi la cele mai înalte cote.

Tigru (cei născuți în 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2022)

Tigrul va experimenta, de asemenea, o „creștere a norocului' în 2023, potrivit astrologilor. Ei spun că nu va fi nimic generos, dar va oferi o bază pentru a impulsiona diferite aspecte ale vieții. În ceea ce privește munca, ar fi bine să identifice punctele forte la care excelează. Cu toate acestea, când vine vorba de dragoste, Tigrul trebuie să învețe să-și „controleze temperamentul și să comunice' pentru a evita un an dificil. În plus, Tigrii trebuie să fie precauți cu privire la sănătatea lor, deoarece „nu va fi la fel de robustă ca în anii precedenți'.

Dragon (cei născuți în 1952, 1964, 1976, 1988, 2000)

Astrologii spun că Dragonii nu vor avea un an 2023 ușor, deoarece „influențele mai nefavorabile' îi vor ține „pe jar o mare parte a anului'. În ceea ce privește cariera, ei vor excela în mare parte și nu vor întâmpina probleme majore. Dar venitul lor va rămâne constant deci nu va crește. Cu toate acestea, viața amoroasă a Dragonului va fi „destul de turbulentă'. Astrologii spun că Dragonii sunt „mai predispuși să se simtă singuri', chiar și atunci când sunt într-o relație fericită. Este posibil ca Dragonii singuri să nu intre într-o relație anul acesta.

Șarpe (cei născuți în 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

2023 va fi un an pozitiv pentru Șerpi în toate domeniile vieții, cu mici eșecuri, prevăd astrologii. În viața profesională, Șerpii pot experimenta câteva certuri, dar totul se va rezolva odată cu timpul care va trece. Întrucât Șerpii sunt creativi, acesta poate fi un an bun pentru a le alimenta inspirația și a le da curaj să înceapă un proiect nou memorabil. Șerpii vor experimenta „probleme minore' în viața lor amoroasă, dar la fel ca și în viața lor profesională, lucrurile nu se vor rezolva instantaneu ci treptat. Astrologii spun că în acest an Șerpii ar trebui să „stea nemișcați' și să rămână răbdători.

Cal (cei născuți în 1942, 1954, 1966, 1978, 1990)

Un an plin de „turbulențe' va fi 2023 pentru Cai, potrivit astrologilor. În ceea ce privește cariera și banii, cei care lucrează din greu vor primi recunoaștere acolo unde se cuvine, în timp ce pentru alții vor exista probleme. Vestea bună este că viața amoroasă a Calului va merge mai bine în acest an, deoarece astrologii spun că sunt șanse mari ca ei să întâlnească pe cineva de care se vor lega pentru viitor. Sănătatea va rămâne, de asemenea, stabilă.

Capra (cei născuți în 1943, 1955, 1967, 1979, 1991)

Caprele se pregătesc pentru un 2023 pașnic, deoarece aspectele norocoase și mai puțin norocoase care vor apărea se vor contracara reciproc, potrivit astrologilor. Caprele vor fi favorizate în cariera lor de „parteneri și clienți importanți', ceea ce înseamnă că este un an bun pentru a-și depăși de limitele. Viața lor amoroasă va fi stabilă, iar Caprele singure vor întâlni mulți oameni în acest an.

Maimuță (cei născuți în 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Anul 2023 este setat să fie „minunat și strălucitor' pentru Maimuțe, dar din cauza unei „influențe cerești negative puternice', acestea vor trebui să rămână în corzi pentru cea mai mare parte a anului. Astrologii spun că acest lucru va influența negativ și le va afecta în mare măsură viața profesională a Maimuțelor. Ei spun că mulți vor renunța când lucrurile vor deveni dificile sau plictisitoare. Ceea ce va fi mai bine este viața amoroasă, deoarece vor fi populari și vor atrage cu farmecul lor multe persoane, iar Maimuțele căsătorite se vor îndrăgosti din nou de partenerii lor.

Cocoș (cei născuți în 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Cocoșii vor experimenta un 2023 „polarizant' în care viața lor amoroasă îi va face fericiți, dar vor fi „foarte nemulțumiți de munca și jobul lor'. Astrologii spun că munca lor va avea un prag și chiar le dau un avertisment dur că și-ar putea pierde locul de muncă în acest an. Ei avertizează: „Nu e obligatoriu să se întâmple, dar e bine să fii pregătit'. Cocoșii nu își iau niciodată grijile de serviciu acasă și viața lor amoroasă va fi grozavă în 2023.

Câine (cei născuți în 1958, 1970, 1982, 1994, 2006)

Astrologii prevăd un „an lejer' pentru câinii cu „avere relativ stabilă'. Aspectele pozitive și negative care pot apărea se vor contrabalansa reciproc. La locul de muncă, Câinele va face „mai multe greșeli decât de obicei', dar totul este „în întregime recuperabil' – doar fiți sigur că nu repetați greșelile. Sfatul astrologilor pentru Câini este să nu faci mare caz din nimic.

Porc (cei născuți în 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Porcii vor avea un an „ușor aerisit', cu potențialul de a deveni un „an fantastic', potrivit astrologilor. Începutul anului 2023 va fi excelent în ceea ce privește viața lor profesională, având mai multă încredere și mai multe proiecte. Dragostea este la fel de favorabilă și singurul ghinion pe care l-ar putea resimți Porcii sunt problemele de sănătate, dar numai dacă nu au grijă de ei înșiși.

Șobolan (cei născuți în 1948, 1960, 1972, 1984, 1996)

Astrologii prevăd un an cu bune și cu rele pentru șobolan, care va include „necazuri fără sfârșit, boli minore și chiar dezastre temporare'. Pe de altă parte, problemele care apar nu sunt imposibil de gestionat. Luarea unor decizii pripite este un mare NU pentru 2023. La capitolul dragoste, avere și muncă, nu va fi prea mult noroc și uneori „pot fi probleme chiar spinoase'. Cu toate acestea, astrologii spun: „Acest lucru poate suna efemer, dar spiritul Șobolanului va suferi o transformare atât de completă în 2023, încât cu greu se vor recunoaște până la sfârșitul anului!'

PREVIZIUNI pentru 2023 spuse de Baba Vanga

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop