Ce înseamnă #5pasidebine pe Tik Tok?

Vedem cu toții acest hashtag pe Tik Tok: #5pasidebine, dar puțin știu exact semnificația acestuia. Ce înseamnă acest hashtag și de ce are atât de mulți adepți, adică 56.8 miliarde de view-uri, aproape un record pe Tik Tok?

#5pasidebine

Cu siguranță ai văzut și tu acest hashtag dacă ai stat pe Tik Tok. Ei bine, #5pasidebine este unul dintre cele mai folosite hashtaguri în limba română la ora actuală.

Pentru că la nivel mondial și mai ales urmând directivele Uniunii Europene privind siguranța tinerilor, s-a decis verificarea spațiilor și conturilor din social media, cum este și Tik Tok-ul. Este vizată în acest caz coruperea minorilor și siguranța/decența informațiilor care pot ajunge la copii. În cazul în care cineva dorește să dea share unei postări (atenție la update-ul aplicațiilor) și există hashtagul #5pasidebine, automat se activează un prim prag de selecție care întreabă utilizatorul ce vârstă are.

E bine să știți că toate conturile verificate interacționează mai des cu alte conturi verificate, iar Tik Tokul acordă bife pentru a recompensa utilizatorii pentru conținut popular de înaltă calitate.

Așadar misiunea Tik Tok este să organizeze cu ajutorul algoritmului propriu, conturile sigure.

Ce rebuie să știți: pe lângă controalele pentru comentarii, TikTok oferă oamenilor și posibilitatea de a-și crea propriile filtre de comentarii prin două moduri de a filtra rapid și ușor comentariile. Prima opțiune ascunde automat comentariile jignitoare pe care sistemele Tik Tok le detectează pe videoclipuri; a doua opțiune permite creearea unui ssistem personalizat de cuvinte cheie, (#5pasidebine) astfel încât comentariile care conțin acele cuvinte să fie și ele ascunse automat.

Atenție la hărțuitorii de pe Tik Tok! Platforma atrage mulți dezechilibrați psihic

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri