Cum se descurcă Claudia Pătrășcanu cu banii după separarea de Gabi Bădălău. Cât câștigă vedeta din cântat

Claudia Pătrășcanu, care e în divorț de Gabi Bădălău, tatăl copiilor ei, se bucură de o carieră de succes în muzică. Acum, după pandemie, multe evenimente au fost reluate, iar artista are agenda plină de nunți și botezuri.

„Am reușit în ultimii ani să creez un band alături de care merg la diverse petreceri private. Sau la nunți. Vremea cluburilor pentru mine a trecut! Știu cum e și acolo, fiindcă am cântat de la 19 ani prin cluburi, o vreme destul de lungă. Dar acum mă ocup cu altele și cu un nou stil, cel al muzicii de petrecere.

Fiindcă am ajuns la concluzia că ăsta are mare căutare, în ultima vreme cel puțin. Așa că alături de băieții din trupă am lărgit repertoriul, avem acum vreo 40 de melodii, și răspundem prezent oricărei solicitări', a declarat Claudia pentru Impact.ro.

claudia-patrascanu-bani-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Nu doar în București e chemată la evenimente, ci și în alte orașe din țară. „Spre exemplu, mă duc curând la o nuntă la Timișoara unde voi cânta o singură melodie, „Povestea noastră'. Este o piesă care se bucură de mare succes.

Oamenii aceia au plătit tot, inclusiv transportul cu avionul, doar pentru o singură melodie! Iar eu am de gând să-mi onorez contractul!', a mai adăugat ea.

Playtech.ro scrie că artista Claudia Pătrașcanu și band-ul său, care-i poartă numele, pot câștiga la o nuntă cel puțin 5.000 de euro. Ba chiar și mai mult, spre 8.000 de euro, dacă i se solicită să cânte mai multe ore.

„Totul ține de negociere în lumea noastră. Depinde ce-și dorești fiecare și cât de mult ține la un anume lucru. Pentru noi, totul pleacă de la o singură melodie și poate ține toată noapte, dacă ni se cere bineînțeles acest lucru! Însă nu vă pot spune cifre, mai ales că nu-mi place să arunc cu vorbe în stânga și în dreapta', a mai zis ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete