Ce i-a spus la telefon Mitică Popescu lui Florin Zamfirescu cu 7 zile înainte să moară: „Plângea de singurătate”

Mitică Popescu s-a stins din viață marți, 3 ianuarie, la Spitalul Elias din Capitală. O mulțime de reacții au apărut după moartea actorului, și Florin Zamfirescu a transmis un mesaj. Cei doi au vorbit cu o săptămână în urmă, la telefon.

Florin Zamfirescu și Mitică Popescu au fost colegi de breaslă, așa că au avut o relație apropiată. „Ultima oară am vorbit cu el exact cu șapte zile înainte de ea muri. L-am sunat să văd ce face de Revelion, era 27 decembrie. (…) Mi-a spus că este la Elias, a avut o sincopă și că o să fie bine. (…) A plecat fără să-și ia Rămas bun, ca să zic așa.

Pe mine m-a șocat bruschețea, faptul că s-a petrecut așa fără preambul, bine, el era bolnav pentru că era în vârstă. Era singur, se plângea de singurătate (…) Nu știu ce urmași are, știu că are un văr sau mai curând nepot actor, la Târgoviște', a mărturisit Florin Zamfirescu, pentru Antena Stars, conform spynews.ro.

Întrebat dacă i s-a părut că actorul era schimbat, Florin Zamfirescu a spus: „Nu (n.r. nu i s-a părut că Mitică Popescu ar fi fost schimbat), tocmai, că era plin de viitor. L-am întrebat 'Cum te mai simți măi Mitică?', zice: 'Am avut nu știu ce, dar sunt pe linia de plutire'. M-a căzut ca un trăsnet vestea de ieri, m-a lovit în creștet', a adăugat actorul.

Mitică Popescu a murit la 86 de ani

Când va fi înmormântat Mitică Popescu

Actorul Mitică Popescu a decedat ieri la vârsta de 86 de ani din cauza unor „probleme cardiace, pe fondul multiplelor comorbidităţi', după cum a anunțat medicul Silviu Negoiță pentru news.ro. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la Teatrul Mic din Capitală, iar vineri, pe 6 ianuarie, va fi înmormîntat la cimitirul Bellu.

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic – Str. Constantin Mille nr 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu. Dumnezeu să-l odinească în pace şi lumină pe marele nostru actor Mitică Popescu! O ultimă, adâncă reverență, Maestre!', a fost anunțul făcut joi de Teatrul Mic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete