Ce frumoasă este fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu! Ștefania are 22 de ani

Mădălin Ionescu

Prezentatorul de televiziune Mădălin Ionescu (49 de ani) este tatăl a trei copii. Din actualul mariaj, cel cu jurnalista Cristina Șișcanu (35 de ani), Mădălin are o fiică, Petra, în vârstă de doi ani.

Din primul mariaj, cel cu Mihaela Coșerariu, specialist în comunicare, prezentatorul mai are alți doi copii, o fiică și un fiu, Ştefania (22 de ani) și Filip (16 ani).

Ce frumoasă este fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu! Ștefania are 22 de ani

Deși este superbă și deși poate urca oricând pe podiumul unei prezentări de modă, Ștefania este, în prezent, studentă la master în cadrul Academiei de Studii Economice.

„O sărbătorim pe Ștefania. A luat examenul de licență cu 9,83. Nu i-am cerut asta, dar mă bucur sincer. Sper să fie la fel de inspirată și în alegerile pe care le va face în viață.

În acest moment, se află pe un drum promițător. Are un job, urmează masterul și un noian de speranțe.

Sunt cu totul alături de tine, Ștef!”, a spus Mădălin Ionescu, în luna iulie a anului acesta, în mediul online.

Așadar, deşi în urmă cu ceva timp a acceptat să fie model pentru câteva şedinţe speciale de machiaj, fiica omului de televiziune pare a avea alte pasiune, complet diferite diferite de modeling sau de cariera în care tatăl ei activează.

Vara aceasta, Ștefania s-a mutat singură

Taţii de fete sunt mereu în alertă, iar, ca mulți alții dinaintea sa, și Mădălin Ionescu a avut perioada lui de îngrijorări. Acum s-a relaxat însă, având încredere în deciziile fiicei sale. Vara aceasta, tânăra a hotărât să se mute din casa tatălui ei.

„Ştefania împlineşte 22 de ani. Vrea să ia viaţa în piept şi se pregăteşte să se mute de acasă, la câteva străzi distanţă de noi.

Dacă o întrebi pe cea mică pe cine iubeşte cel mai mult o să spună că pe «Pepe». Aşa îl alintă ea pe Filip, nu ştiu de ce.

Pe Ştefania o alintă «Sisi». Lui Filip îi găteşte în bucătăria ei de jucărie, iar el se preface că bea şi că mănâncă tot ce îi pregăteşte ea.

Fac şi puzzle-uri împreună. Filip are o răbdare incredibilă cu ea”, a spus Cristina Şişcanu, în vara anului acesta, pentru Wowbiz.ro, citat de Click!.

Foto: Facebook / Instagram

Citește și:

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

Trăiesc în aceeași casă, dar ea nu a știut nimic. Mioara Roman, primele declarații despre despărțirea Oanei Roman de Marius Elisei

A îmbrăcat din nou rochia de mireasă! Cum a apărut Andreea Bălan la un eveniment monden?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete