3 vedete de la noi care fac atac de panica în avion. Tu cum stai la capitolul fobie de zbor?

atac de panica in avion

Trei vedete de la noi care fac atac de panica în avion. Tu cum stai la capitolul fobie de zbor? Te-ai fi gândit vreodată că Florin Piersic, Anca Serea și Gabriela Cristea se pot teme de zborul cu avionul? Cum să facă atac de panica în avion oamenii care aproape că au trecut în fișa postului zborul.

Ei bine, iată-i pe ai noștri tem cum se tem ei să călătorească cu cel mai sigur mijloc de deplasare, după spusele specialiștilor.

Gabriela Cristea, spre exemplu, nu este foarte bună prietenă cu mașinăria cu aripi. În încercarea de a o vindeca de această fobie, acum câțiva ani soțul ei Tavi Clonda i-a aranjat un zbor filmat cu un avion de mici dimensiuni. Cristea a zburat o oră, timp în care a făcut ture de pistă, a executat câteva manevre acrobatice, la manşă fiind un pilot experimentat. „Mi-a plăcut foarte mult, deşi la început îmi bătea inima foarte tare', a povestit Gabi Cristea, după.

Florin Piersic, pe de altă parte, este incredibil de… incredibil. „Domnul Florin Piersic îşi învinge frica de avion printr-o porţie copioasă de râs alături de pasageri. Ne întreabă mereu în cât timp ajungem, când scăpăm de turbulenţe, bea cafea după cafea, îşi face de lucru, stă de vorbă cu personalul angajat doar ca să treacă timpul şi să uite de teamă. Când aterizăm îşi face cruce, îşi şterge sudoarea cu batista şi mulţumeşte divinităţii', povestea la un moment dat un insoțitor de bord.

Anca Serea este… cum să zice… magistrală, mai ales că ea zboră incredibil de mult cu aceeași imensă frică de fiecare dată. Teama pe care o resimte în timpul zborului cu avionul este atât de acută, încât, uneori, prezentatoarea TV simte că rămâne fără aer și e la un pas de atac de panică. Singura dată când a reușit să ignore total situația atunci când, pe un zbor de Turcia, când a trebuit să aibă grijă de prietena ei care avea o teamă și mai mare de avion. “În vară am fost plecată cu o prietenă și cu copiii noștri, în Turcia, într-un sejur pe care l-am petrecut la un resort de cinci stele. Totul era perfect, singurul inconvenient fiind acela că urma să ajungem în Turcia pe calea aerului, cu o cursă, iar eu am fobie de avioane. Ne-am îmbarcat liniștiți și asteptam să mă apuce frica. Numai că, în timpul zborului în loc să fiu blocată în starea mea de panică, cum mi se întâmplă de obicei, a trebuit să am grijă de prietena mea care are aceeași sensibilitate. Așa că m-am ocupat de ea și am uitat să mă mai gândesc la frica mea. Practic, nu m-am mai gândit la mine. Am realizat asta când am aterizat”, a declarat Anca Serea.

Foto: Facebook

Citeste si:

Ricky Martin a publicat o fotografie rară cu fiica lui Lucia

Andreea Esca, nemachiată. Acum poți vedea și tu cum arată cu adevărat vedeta Pro TV!

Britney Spears deține doar 30% din custodia fiilor ei. Artista luptă pentru o înțelegere egală cu tatăl copiilor ei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete