Mihail, cel cu hit-ul “Mă ucide ea” cu care a rupt inimile, revine după 4 ani

După 4 ani ani de așteptare, timp în care a compus zeci de piese, dar și regizat propriile videoclipuri, Mihail revine cu albumul de debut – “To Whom We Return'. Albumul conține nouă piese, printre care single-urile Chosen One' și Moontalks', alături de Slow Train' și Anais', melodii care s-au auzit pe scenele marilor festivaluri din România, în ultimul an. 

Albumul a fost produs în întregime de către Mihail și compus de artist alături de Sergiu Socaciu și colaboratorii acestora, Dan Petean și Radu Muntean. 

To Whom We Return' a început să prindă formă în 2019, când Mihail s-a retras la o cabană de pe malul lacului Tarnița timp de nouă luni. Ceea ce trebuia să fie o perioadă de izolare de doar o lună s-a transformat într-o experiență inițiatică pentru artist, petrecând săptămâni la rând în solitudine, cu vizite rare de la diverși colaboratori. 

Profitând de noul spațiu pentru a se redescoperi, artistul a renunțat la schițele vechi, alegând să experimenteze cu sunete și abordari noi în a face muzică, testându-și limitele atât personale, cât și pe cele artistice. Albumul prezintă o gamă largă de influențe, de la riff-uri alternative, la linii pop și groove-uri urbane, toate împachetate într-o producție eclectică ce-și face simțită prezența pe fiecare piesă. 

“To Whom We Return' reprezintă un rollercoaster între cele două cicluri de care ne lovim pe parcursul vieții – ziua și noaptea, lumina și întunericul – si cum noi ca oameni ne raportam la ele.  Albumul este de departe cel mai personal material pe care l-am lansat pana acum. Este un experiment care a durat patru ani, uneori mascat ca un act de rebeliune, alteori ca un challenge personal, dar tot timpul fidel muzicii și expresiei artistice. Mi-as dori ca piesele sa serveasca pe post de invitatie pentru cei ce-si doresc sa exploreze acele parti mai subtile, ascunse înăuntrul fiecăruia. Si să-și aducă aminte că natura noastră umană este una vastă și multi-dimensională.

Știu că la primul play nu e un material ușor de ascultat. Stiu ca s-ar putea sa dureze pana cand lumea il poate digera asa cum trebuie. Sunt 4 ani in care am lucrat la album, dar la fiecare play inca reuseste sa ma surprinda. Si parca de fiecare data imi povesteste ceva diferit. Dar in acelasi timp, asta este si frumusetea muzicii.” – Mihail

Mihail este unul dintre artiștii români care se joacă ușor cu genurile muzicale. A cucerit topurile radio cu piese precum Mă ucide ea' și Who You Are', iar lansările acestuia au adunat peste 100 de milioane de vizualizari pe toate platformele. Who You Are' a fost si piesa care i-a adus expunere internationala artistului, aceasta ajungand in fruntea topurilor din Italia, fiind premiata cu Discul de Platina in 2019. Totodata, Mihail a fost invitat de catre Papa Francisc sa cante in cadrul Concertului de Craciun de la Vatican din 2018.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete