Ce face Irina Loghin în fiecare zi pentru sănătatea ei și pentru a se menține în formă. Are 84 de ani. „E lege”

Irina Loghin e una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Are 84 de ani și o carieră de zeci de ani. Urcă chiar și acum pe scenă, e prezentă chiar și în emisiuni de televiziune. Celebra artistă și-a spus acum secretele, care e alimentația ei și ce consumă pentru sănătatea și și pentru a se menține în formă. 

irina loghin 82 de ani 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Are 84 de ani, dar duce o viață foarte activă. Încă e preocupată de muzică, să creeze și să cânte, să impresioneze publicul cu talentul ei. Dincolo de viața de scenă, Irina Loghin a fost mereu atentă asupra sănătății sale și a felului în care arată.

Celebra artistă a dezvăluit acum că nu mai consumă carne de aproximativ 50 de ani. A renunțat la ea și se simte foarte bine. De asemenea, pentru sănătatea ei și pentru a se menține, aceasta acordă o mare importanță mișcării. Asta face în fiecare zi cântăreața.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 84 de ani ai mei, fac pe zmeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două', a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

De asemenea, Irina Loghin a mai dezvăluit ce bea în fiecare dimineață. Spune că această băutură o ajută foarte mult și așa îi sfătuiește pe oameni să fie mai atenți la stilul lor alimentar, să consume legume de sezon.

„Poțiune magică’ ce o ferește de boli și îi întreține aspectul fizic demn de toată lauda, este, de fapt, ceai de cătină.

„Totul vine de la alimentație, de la crudități (…) eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună’, a dezvăluit Irina Loghin la „Vorbește lumea’.

„Că e ploaie, că e ger, că e caniculă. Rar mănânc peşte. Mănânc foarte multe seminţe. Dimineaţa, îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în maşină pe stomacul gol, dacă nu lămâie. Cum începe leurda de primăvara, mergeţi la leurdă, dar fluidizează sângele, o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline, laşi orice', a continuat marea artistă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete