Ce face Irina Loghin în fiecare zi pentru sănătatea ei și pentru a se menține în formă. Are 82 de ani. „E lege”

Irina Loghin e una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România. Are 82 de ani și o carieră de zeci de ani. Urcă chiar și acum pe scenă, e prezentă chiar și în emisiuni de televiziune. Celebra artistă și-a spus acum secretele, care e alimentația ei și ce consumă pentru sănătatea și și pentru a se menține în formă. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Are 82 de ani, dar duce o viață foarte activă. Încă e preocupată de muzică, să creeze și să cânte, să impresioneze publicul cu talentul ei. Dincolo de viața de scenă, Irina Loghin a fost mereu atentă asupra sănătății sale și a felului în care arată.

Celebra artistă a dezvăluit acum că nu mai consumă carne de aproximativ 50 de ani. A renunțat la ea și se simte foarte bine. De asemenea, pentru sănătatea ei și pentru a se menține, aceasta acordă o mare importanță mișcării. Asta face în fiecare zi cântăreața.

„Nu mănânc carne de 50 de ani. Mă simt foarte bine cu alimentaţia pe care o folosesc, e şi aş dori să învăţaţi să mâncaţi aşa cum trebuie. Astea sunt încercate pe mine. Mie carnea nu mi-a plăcut niciodată, nici de copil. Regimul alimentar a contat foarte mult şi mişcarea. nu pot să spun că la 82 de ani ai mei, fac pe smeul şi zbor, câteodată mă mai trezesc ca funia în sac. E lege, în fiecare zi fac mişcare. Am orele când ies: o oră jumătate-două', a spus Irina Loghin la emisiunea Legendele cu Dan Negru.

De asemenea, Irina Loghin a mai dezvăluit ce bea în fiecare dimineață. Spune că această băutură o ajută foarte mult și așa îi sfătuiește pe oameni să fie mai atenți la stilul lor alimentar, să consume legume de sezon.

„Că e ploaie, că e ger, că e caniculă. Rar mănânc peşte. Mănânc foarte multe seminţe. DImineaţa, îmi beau cătina, un pahar de cătină pe care o zdrobesc în maşină pe stomacul gol, dacă nu lămâie. Cum începe leurda de primăvara, mergeţi la leurdă, dar fluidizează sângele, o salată de leurdă cu lămâie şi puţin ulei de măsline, laşi orice', a continuat marea artistă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete