Cristiano Ronaldo și Georgina, noi declarații despre căsătorie

Timp de aproape șapte ani, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au avut parte de o evoluție remarcabilă ca și cuplu. Povestea lor fermecătoare a început în 2016, când celebrul jucător de fotbal a intrat în magazinul Gucci din Madrid, unde era angajată talentata Rodriguez.

Modelul în vârstă de 29 de ani a mărturisit cu sinceritate că a fost într-adevăr o experiență de “dragoste la prima vedere” pentru ea.

„Când l-am văzut, era atât de chipeș încât mi-a fost jenă să mă uit la el”, a declarat Georgina Rodriguez, potrivit Bright Side.

Viața Georginei a luat o turnură completă după ce s-a intersectat cu Cristiano Ronaldo. În fața viselor spulberate, ea a dat dovadă de o rezistență remarcabilă, căutând noi oportunități, menținându-și viața în mișcare. În timp ce aspirațiile ei de a deveni dansatoare nu s-au materializat, Georgina a îmbrățișat lumea modei cu o determinare de nezdruncinat, dedicându-se din toată inima pentru a urca pe scara industriei.

Viața ei a presupus călătorii de cinci ore cu autobuzul și eforturi de a se descurca cu două locuri de muncă de joi până duminică, totul în timp ce locuia într-un apartament modest, care a fost cândva un depozit transformat, închiriat pentru doar 325 de dolari pe lună.

Cu toate acestea, perseverența Georginei a dat roade, ajungând în cele din urmă să obțină un post de vânzător asociat la prestigioasa Gucci. Pe tărâmul acestui basm de lux, Georgina avea să îl întâlnească într-o zi pe prințul ei fermecător, mai scrie sursa citată anterior. Reflectând asupra transformării sale, Georgina a declarat: „Înainte vindeam genți, dar acum le cumpăr”, surprinzând metamorfoza profundă pe care a suferit-o viața ei.

Cu o legătură puternică care durează de peste șapte ani și o familie în creștere, este evident că Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt profund devotați unul altuia. Deși nu și-au schimbat încă jurămintele de nuntă, cercul lor apropiat de prieteni și familia îi tachinează în mod glumeț cu privire la momentul în care vor suna în sfârșit clopotele de nuntă.

Cu toate acestea, indiferent dacă clopotele sună sau nu, acest cuplu rămâne mulțumit și liniștit în relația lor. Georgina exprimă cu nonșalanță că nu crede că situația lor s-ar schimba dramatic odată cu căsătoria. Pe de altă parte, Cristiano afirmă cu încredere că este „1.000% sigur că se va întâmpla”. Între timp, ei așteaptă cu răbdare momentul perfect, așteptând acel “click” magic care va însemna momentul potrivit pentru a-și duce relația la următorul nivel.

În 2023, Cristiano Ronaldo a ținut prima pagină a ziarelor, semnând un contract uimitor de 173 de milioane de lire sterline pe an și alăturându-se cu mândrie lui Al Nassr în calitate de jucător. Cu toate acestea, au apărut întrebări cu privire la posibilitatea ca Ronaldo și Georgina Rodriguez să locuiască împreună în Arabia Saudită, având în vedere statutul lor de necăsătoriți și legile stricte ale țării.

Fără să se lase descurajați, cuplul a acceptat fără teamă abordarea unică a iubirii și a decis să respecte propriile reguli, alegând să rămână necăsătoriți, continuând să își cultive relația.

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete