Ce face Andreea Marin ca să arate ca la 20 de ani?

Andreea Marin în Bali, Indonezia

Andreea Marin, împreună cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, și-au impus reguli culinare clare. Acest stil de viață îi ajută să arate și să se simtă la ca 20 de an.

„Din fericire, și eu și partenerul meu de viață avem preferințe culinare asemănătoare, respectăm și aceleași restricții pe care noi ni le impunem în folosul sănătății noastre, în doi e mai ușor totul. Fetița mea este în creștere și are alte nevoi, impuse de dezvoltarea ei.

Gătim în casă bazându-ne pe legume, verdețuri, fructe, evităm cât putem carnea, noi, maturii nu am mâncat deloc de la începutul acestui an, nici nu am mai mâncat după ora 17, lăsând corpul să aibă până dimineață repausul de care are nevoie să funcționeze cum trebuie.

În grădina noastră, nu avem parte de chimicale, ne dorim să mâncăm sănătos, chiar dacă fructele și legumele noastre nu arată ca și cele din vitrinele supermarketurilor, dar sunt mult mai gustoase și parfumate', explică Andreea Marin într-un interviu acordat ciao.ro.

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

În afară de carne, Andreea Marin a decis să scoată din alimentație pâinea și dulciurile. „Există și excepții, când sunt ocazii speciale, cu condiția să fie chiar excepții și să însemne a gusta de poftă, nu a exagera. Pe scurt, mănânc o felie de tort, nu tot tortul.:)', continuă fosta Zână a Surprizelor.

În plus, Andreea Marin își respectă cu strictețe programul de sport și, la începutul fiecărui an urmează un program de detoxifiere. „Ceea ce contează este să îți ții spiritul treaz și să îi oferi informație de calitate', conchide Andreea Marin.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Avantaje.ro