Cât de frumoasă a fost Andreea Marin de ziua ei!

Cât de frumoasă a fost Andreea Marin de ziua ei!

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate vedete de la noi din țată, și-a sărbătorit ziua de naștere pe 22 decembrie. Bruneta a împlinit 45 de ani, prilej cu care a împărtășit cu fanii din social media imagini rare din intimitatea ei.

„45 de stele în varful bradului ce este viata mea. 45 de ierni, cu nămeți greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvantată. 45. Sănătoși cu toții sa fim! Sa zâmbim, sa iubim! Sa cladim! La mulți ani tuturor! Azi, de ziua mea, e ziua voastră în viata mea! Mulțumesc! ❤', a postat Andreea Marin pe contul de Instagram.

Dieta Andreei Marin care o ajută să arate excepțional la 45 de ani!

Fosta vedetă TVR are o siluetă de invidiat astăzi, deși a avut perioade în care nu se înțelegea la fel de bine cu prietenul cântarul. La începutul acestui an, fosta soție a lui Ștefan Bănică Junior a vorbit despre regimul care a ajutat-o să ardă nu mai puțin de 20 de kilograme. Cum arată dieta Andreei Marin descoperi în declarația de mai jos:

Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00.

Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des…

Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport.

Trebuie să recunosc că am avut momentele mele de cădere, recidivele mele, dar important este când simţi că scapi controlul să îţi permiţi şi excepţii, după care să nu uiţi să reechilibrezi balanţa'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro