Ce culori să porți pentru a obține o ținută elegantă și prețioasă?

ce culori să porți pentru a obține o ținută elegantă și prețioasă

Știți acele ținute pe care le admirăm de fiecare dată, dar ne resemnăm cu gândul că nu le vom putea purta niciodată pentru că sunt costisitoare? În realitate, piesele vestimentare care ajung să ne fure privirea nu au un preț ridicat, chiar dacă par foarte scumpe. Singurul detaliu care face diferența este culoarea, aceasta fiind un element-cheie în obținerea unei ținute elegante și prețioase.

Există o mulțime de trucuri care pot fi puse în practică pentru a obține acel look fabulos și care să stârnească admirația celor din jur, iar unul dintre ele este alegerea corectă a culorilor.

Ce culori să porți pentru a obține o ținută elegantă și prețioasă?

O anumită paletă de culori poate transforma o ținută banală într-un outfit spectaculos. Trucul care va face ca orice articol vestimentar să pară mult mai scump este achiziționarea acestuia în culori nude, fie că vorbim despre cele care se apropie de culoarea bronzului, fie că ne referim la nuanțele de bej deschis.

Culorile nude au fost folosite de designeri în colecțiile pentru acest sezon, iar experții în modă sunt de părere că există un singur motiv pentru care aceste nuanțe dau impresia unui look scump, elegant și ales cu foarte mare atenție.

“Tonurile de nude și culoarea șampaniei arată întotdeauna chic și de înaltă calitate. Purtând nuanțe de nude din cap până-n picioare reprezintă o mișcare îndrăzneață, dar una care creează un sentiment al “bogăției” datorită luminozității culorii. Așa arătați lumii că nu aveți niciun motiv să purtați culori închise și practice care să ascundă hainele uzate.”, este de părere Lucas Armitage, un stilist renumit în lumea celebrităților, potrivit dailymail.co.uk.

O ținută care să aibă la bază piese vestimentare în culori nude va da impresia unui look elegant și prețios, chiar dacă sumele cheltuite pentru achiziționarea hainelor sunt foarte mici.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Care sunt tendinţele în modă în acest sezon? Uite ce piese vestimentare trebuie să se regăsească în garderoba ta

Piesele vestimentare în care merită să investești. Le poți purta ani la rând!

Cum porți trenciul cu stil? 3 ținute perfecte pentru această toamnă

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete si Moda