Așa poți obține gene voluminoase în doar câteva secunde. Trucul pe care trebuie să îl încerci!

Când își doresc să iasă în evidență, doamnele au la îndemână un truc care poate fi pus în practică cu ușurință, mai exact, un make-up care să evidențieze zona ochilor. Machiajul poate sta la baza unei priviri expresive, iar genele voluminoase au un rol foarte important în acest proces.

Dacă unele femei nu trebuie să depună eforturi prea mari pentru a obține acele gene lungi și dese, altele sunt nevoite să apeleze la genele false sau la extensiile de gene pentru ca machiajul lor să fie perfect și complet. Deși genele false pot rezolva această problemă rapid, experții în frumusețe consideră că simpla aplicare a rimelului este suficientă pentru ca genele să aibă un aspect vizibil îmbunătățit.

Cum poți obține gene voluminoase în doar câteva secunde?

Rimelul este produsul de make-up folosit de aproape orice femeie și care poate schimba radical aspectul genelor, singura condiție fiind ca acesta să fie aplicat în mod corect. Pentru a obține gene lungi, voluminoase și care să iasă în evidență, doamnele ar trebui să aplice un strat de rimel la baza genelor, iar pentru partea de sus ar trebui să folosească un rimel rezistent la apă. Acest lucru va face ca genele să își păstreze forma curbată întreaga zi, fără să pară încărcate. În plus, pentru un aspect mult mai natural, rimelul negru ar trebui aplicat doar la bază, iar pentru restul genelor ar trebui folosit un rimel brun.

După ce rimelul a fost aplicat, genele trebuie periate începând din zona de mijloc, acest pas fiind esențial pentru a înlătura excesul de produs. În cazul genelor inferioare, rimelul ar trebui folosit doar la rădăcină. Respectând acești pași, genele vor părerea mult mai lungi și mai voluminoase.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum încetinim procesul de îmbătrânire a feței. Interviu cu medicul estetician Carmen Constantin

Pete de la soare? Scapă urgent de ele! Urmează acești pași:

Gelul din semințe de gutui, acid hialuronic natural. Face minuni pentru tenul tău!

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Frumusete